Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Munkahelyi szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi szex?

Figyelt kérdés

Hallottam róla,hogy "néha" előfordul az ilyen szitu. De ezt a gyakorlatban hogyan kell elképzelni? Gondolom nem minden esetben lehet levetkőzni a helyszínen.

Tehát slicc le,a szoknya meg fel? 😄

2023. júl. 20. 08:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Vannak szép emlékek. Amikor hétvégén vagy Karácsony-Szilveszter között be kellett mennünk dolgozni és nem volt rajtunk kívül senki. De akkor is csak gyors menet, és csak a legszükségesebb ruhadaraboktól kell megszabadulni
2023. júl. 20. 11:06
 12/17 Senior Séf ***** válasza:
91%
A vezérkar egy fél évig röhögött rajtunk. Leltáríveket ellenőrizni maradtunk bent a kolleginával, és bár megvolt az elvem, hogy munkahelyi liezonnal nem bonyolítom az életemet, a diri szekrényében talált és megdézsmált repipia segített megalkudni az ördöggel. A diri forgószékét szemeltük ki a tett színhelyéül. Én beleültem, a csaj meg rám, akképpen, hogy a két lábát kidugta a karfák alatt. Ha már lúd, legyen kövér, menet közben időnként megpörgettem magunkat. Na, 40 éve a forgószékek egy menetes száron forogtak, aminek ugye vége is van, ahol szét lehet szedni a széket. Szóval forgás közben egyszer csak szétesett a bútordarab, és akkorát estünk, mintegy ólajtó. Nekem a fejem tört be, a csajnak a térde ment tropára. És mindez munkahelyi balesetként elkönyvelve!
2023. júl. 26. 17:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egészségügyben dolgozom.

Többször volt már a kórházban szex, de ez 95%-ban ügyeletben történik éjszaka. Természetesen ha valami gáz van azonnal abbahagyjuk és rohanunk

2023. aug. 11. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Vetkőzni felesleges, csak durr bele. Úgysem tart sokáig, az izgalom miatt!
2023. aug. 11. 14:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Párszor leszopott egy kolléganő az irattárban.

Egyszer határidős munkám volt a karácsonyi céges ebéd idején, én felmentest kaptam alóla. A komplett iroda sok-sok km-re tőlem, reggel gyorsan megcsináltam a melót, aztán csatakosra dugtuk-nyaltuk egymást a szeretőmmel a legkényelmesebb forgószékben.

2023. aug. 28. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Gépészként ipari területen klímatechnikával foglalkoztam. Három óriási berendezés volt, két klímagépházban, az üzemekben három tucat kisebb. A nagyobb klímagépház mérete egy 10-12 lakásos 4 emeletes társasháznak felelt meg. Ide kizárólag mi léphettünk be! Idegenek csak a mi társaságunkban. 24 órás műszakban mentek a gépek, általában 6-18 és 18-06 órás beosztásokban dolgoztunk ketten, olykor hárman váltott három műszakban. A gyár tele volt női dolgozókkal, vagyis háromnegyed részben. Ügyeleti jellegű munkánkból adódott a lehetőség a beszélgetésre, flörtölére vagy olykor a munkahelyi szexre. Épp akkoriban váltam el, így a szakítás utáni bánatos időszak után adva volt a jobbnál, jobb lehetőség az élet élvezetéhez. 😉🤪

Volt csaj, akivel nem csupán a klímagépház különböző pontjain, annak pihenőjében, hanem akár a tetőn, vagy éppen a női vagy féri öltözőben, zuhanyzóban szexeltünk. Utóbbiakban a hétvégi, ünnepi üzemleállás alatt, amikor az egész gyárban nem volt szinte senki. A tetőre viszont az éjszakai műszak alatt mentünk ki. A klímagépház tetején piknikeztünk nyári estén és szex lett a vége, de kalandosabb, izgalmasabb volt az üzem fűrészfog, azaz Shed-tetején, miközben alattunk dolgoztak. (mi láttuk őket, de ők minket nem)

Házhoz kijáró szakemberként is volt élményem, amikor a kiéhezett háziasszony csábított el. De haveroktól, férfi rokonoktól (villanyszerelő, burkoló, vízvezetékszerelő) is hallottam ilyen sztorikat.

Nejemmel egy éve, lakótelepi parkolóban megállva láttuk, amint az ott lévő földszinti lakásban dolgozó kb. 5 fő festők flörtöltek egy, az utcán sétáló jól öltözött szexi nővel, akit végül be is tudtak csalni a lakásba. Mire visszatérünk az autónkhoz tíz perccel később, már le voltak engedve a rolók és tagadhatatlanul erotikus hangok szűrődtek ki. Nem tagadom, hazaérve be voltam indulva, ám nejem még nálam jobban felpörgött az esemény hatására. Ezután mondják, hogy a nőket nem izgatják az ilyen szexélmények! Feleségemet még a gondolat is felhúzta! 😉🤪 Képzelem, mi lehetett az említett festőkkel szexelő nő agyában, amikor beinvitálták a lakásba. 😉

2023. aug. 29. 19:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Katonaként volt kalandom egy felettes csajjal. Néhányszor az egyik raktárban toltuk. Párszor az irodában volt orál. Amikor komolyabban járni kezdtünk leszoktunk ezekről és otthon oldottuk meg.

Nejem kórházban dolgozott, harmadik randin elé mentem amikor ügyelt. Szex lett belőle ott a rendelőben. Még kétszer volt ilyen élmény.

A legdurvább munkahelyi szexet gyerekkoromban láttam. Balatonon nyaraltunk, egy hatalmas hajón mentünk kirándulni. A programszervező csaj lement a kapitánnyal a kabinba miközben mindenki odafent volt ők lent tolták. Ez a liba még apámmal is flörtölt az egyik táncos bulis estén. Le vannak fényképezve tánc közben. Szerencsére nem félrelépő típus, anyukám pedig nem volt féltékeny soha. Apám sem. A hajós sztorit ők is emlegették párszor nevetve. Valószínű mindenkinek feltűnt az eset a hajón.

2023. aug. 29. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!