Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok kizáró tényező ismerkedésnél?
Hát, nem tudom, de az volt az alap feltevés, hogy én azt mondom, a nők átlagban kevésbé gyakran akarnak szexelni mint a férfiak.
Csak az én példám én hetente kb. 3-4x szexelenék a feleségem 2 hetente egyszer (tény, hogy a kedvemért bármikor szexelhetünk, de neki a 2 heti egy lenne az igény).
62. De nem minden nő ilyen, nem tudtad xD?!
Várj, most ez nagyot fog szólni!
BUMM
Ez az igazság, vannak nők akiknek több az igénye.. :)
64. Nem is akarok szülni, mit akarsz rám erőltetni bármit? Napi 3-4x maszturbálok, vagy 6-8x, szerintem engem nem érint ez.. 😂
Én örülnék neki, ha csillapodna! :)
És még mindig nem minden nő lesz frigid szülés vagy együttélés után.
Kár általánosítani, ne a saját problémád vetítsd ki másra kérlek..
Ez kimaradt.
64 :
Miért kéne 63-nak is szülni 3 gyereket ?
Ha azzal érezné magát jol, megtette volna.
Nem mindenki akar ásókapanagyharang-családgyerekekhitel ben gürcölni és előadni, hogy bezzeg én.
Ha neki úgy jó hogy félig egyedül 6-8x elélvez a bugyijába, tenyerébe, akárhova magának, akkor ő így boldog.
Te meg úgy, ahogy te írod.
És pont.
67. Nem “KELL” neki, csak mondom, hogy úgy könnyű okoskodni, hogy neki mekkora a libidója, meg naponta hányszor masztizik, hogy nincs gyereke, se nem él 10+ éve házasságban…
Nekünk, akiknek viszont van, van ràlátásunk arra, hogy megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!