Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok kizáró tényező ismerkedésnél?
50. Ugyan,inek kellene dolgozni rajta. Ők tökéletesek. Ha a nő nem kap meg valamit, ez van, csésze meg.
Ők meg mehetnek legalább krvázni:)
Sajnos az tény, hogy a nőknek átlagban sokkal kisebb a szexigényük mint a férfiaknak, és ez hozza azt is, hogy a férfi nőt keres, ergó mindig lesznek kurvák.
Ez ellen csak az idő tud majd tenni valamit, mert ezek ősi, fajfenntartási ösztönök, a nőt egy férfi tudja teherbe ejteni, nem kell neki többet szexelni, de a férfi akár minden nap teherbe tud ejteni egy nőt, innen ered minden ...
52. Szerintem én nőként többet maszturbálok mint te.
Talán nem kellene mindenkit megbélyegezni, idióta módjára? :)
"átlagban" ez a lényeg, nem kettőnkről van szó.
Én akár el is hihetem, hogy te többet maszturbálsz mint én, de ezt is így láttatlanban ...
Honnan tudod én mennyit maszturbálok?
Vagy akkor azt legalább írd le te mennyit maszturbálsz.
54. Napi 2-3 át átlag vagy 3-4.
Mivel sajnos nem a párommal élek. De volt az napi 6-8x is..
De a szexre is hasonló igényem van. Az sem baj ha kevesebb, de minőségi. :)
Hú, az tényleg nem kevés, néha napján nekem is volt 2-3-4 esetleg, de én (és gondolom egy férfi sem) nem bírnám ezt napokon keresztül.
Nekem már elég hetente 2-3 szex és 1-2 maszturbálás.
Neked csikló orgazmusod van?
Igen, elkanyarodtunk, de akkor visszatérve, a kettőnk szexuális igénye az nem az átlag, a tiéd főleg nem, te igazi szexmániás vagy, de az átlag az az, hogy a nők jóval ritkábban akarnak szexelni mint a férfiak.
58. Lépj be szexuális csoportokba, ott fordítva fogsz példákat találni!
Őszintén a szexről Fb csoportot ajánlom szívesen.
Na, ne, nehogy már egy FB csoport legyen a világ átlag, amikor a legtöbb FB csoportban a nők elnyomó többségben vannak, és a többi ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!