Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró tényező ismerkedéskor, ha valakinek vannak tetkói?
Ha ízléses, normális tetoválások, amiken látszik, hogy hosszas meggondolás után lettek elkészíttetve és önazonosak, és nem az arcán vannak, engem nem zavarnak.
A divattetkók (pl. maori, nonfiguratív... "csak mert", lemásolja valaki másnak a tetkóit, jellegtelen), a látványosan baromi szar minőségű sufnitetoválások, a gusztustalan tetoválások (meztelennős, szeméremszőrzet felett lefele mutató nyíl mellett "Dortmund" felirat, "Thug life" felirat ujjperceken és egyéb "hű de gengszter vagyok" jellegű feliratok)... ja meg az exe neve ne virítson a bőrén.
Inkább azt mondanám, hogy vannak gáz tetkók - nemtől függetlenül az alábbiak kifejezetten kínosak:
- ÜSSED vagy ÜSSD! felirat az 5 ujjon
- Bányásztetkók bármelyike
- Könnycsepp
- Delfines tetkó a medence környékén (a kémiatanárunk szerint a prostik jelképe volt ez régen)
- Random név szívvel ellátva (Leginkább női névvel, agyatlan bűnözők esetén "Anyu" felirattal)
- Olyan dátumok, mint a puják születési ideje stb.
- "MEGÖLLEK, KILL!!! vagy egyéb kedves üzenet
- Aerosmith felirat
- "Ribis" deréktetkó
- Michael Schumacher összes győzelmei
- 4Chan jelképe, 9Gag logó
- Horogkereszt, sarló-kalapács, SS jelvény
- Az ajanos bukszi kutám képeckéje
- "Halálfej", bohóc, meztelen nő, farok stb.
- Kínai vagy japán írásjelek amikről kiderül, hogy annyit jelentenek, hogy "leves" vagy "anyacsavar"
Amiknek van értelme:
- Szép figura vagy nonfiguratív alkotás, kivéve arcon
- Sebet vagy forradást elrejtő típus
- Vércsoport és egyéb fontos adatok közlése pl. ismertem olyat aki a gyógyszerallergiáit írta rá a felkarjára
- Családi címer és mottó "Toujours Pur"
7: Ezt úgy írom, hogy rajtam egy darab tetkó sincs, de :
A legtöbb művésznek van tetoválása intelligenciától függetlenül. Dolph Lundgrennek több tetoválása is van, igaz legtöbb nem feltűnően látható helyen. A pali IQ-ja 160 és vegyészmérnök végzettsége van.
Az emberek nem azért tesznek bármit, hogy 80 évesen majd milyen lesz. A tetoválatlan bőr is ugyanolyan megereszkedett lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!