Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró tényező ismerkedéskor, ha valakinek vannak tetkói?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 13:03
11/17 anonim válasza:
Valakinek zavaró, valakinek nem. Tetoválástól függetlenül, pár mondat után le lehet szűrni hogy az illető mennyire értelmes. Hány ilyen kérdést fogtok még feltenni? Ízlések és pofonok.
12/17 anonim válasza:
Ha a lábon, lábfeje van, nem zavarrna.
13/17 anonim válasza:
Engem nem zavar. De a tetkos embereket akikkel ismerkedtem, mind zavarta, hogy nekem nincs🤷
14/17 anonim válasza:
Egy igazi keresztényen nincs, mert Isten sem szereti.
15/17 anonim válasza:
Hanyszor voltal templomban az idei evben 14?
16/17 $$$$$ válasza:
Nállam hatalamas pozitívum. Nagyon tetszenek a tetovált nők. Nem egyszer volt mar olyan, hogy láttam egy csajt aki nem tetszett. Aztan levette a pulcsijat és megláttam, hogy szét van varva és egyböl 10/10-es lett a szememben. Számomra nincs olyan, hogy egy nőn tul sok tetkó van. Minnel több annál jobb. De ezzel szemben még nem volt tetovált barátnőm.(És a tetovált alatt nem azt értem, hogy van 1-2 kis mintája, hanem, hogy tenyleg rendesen szét van varva).
21/F
17/17 anonim válasza:
Hát engem mindenhogy és mindenhol zavar. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!