Más országokban is ennyire döntő tényező a vagyon + a külső, vagy külföldön átlagos pasiként is lehet ismerkedni, barátkozni?
Mivel sem gazdag nem vagyok, sem sármos, így itthon sajnos nincs esélyem barátokat, pláne párt találni. Mindenki azonnal első ránézésre elítél mert nincs drága kocsim meg drága ruháim és nem vagyok George Clooney.
Külföldön több szerencsém lenne? Vagy ott is csak az számít hogy mennyire nézel ki jól?
Biztosan ott is számit, de nálunk nagyon.
Én nemrég a piacon az egyik zöldségestől 1 kg krumplit vettem, és 20 ezressel fizettem. Megkérdezte, hogy kissebb nincs?
Én mutattam neki, sajnos nincs, mert ezen kivül már csak 3 db 100 Eurósom van.
A mögöttem lévő hölgy egyből fölajánlotta, hogy ő kifizeti a krumplit,neki ez semmiség. Utána viszont elkezdett velem hatékonyan ismerkedni.
Ölelgetett, puszilgatott, simult. Jól esett, mert 2 éve nem nyúlt hozzám nő. Azt gondoltam bukik rám. Majd egyszer váratlanul elköszönt, azt mondta sietnie kell.
Én haza indultam, és otthon vettem észre, hogy nincs a zsebemben a 3 db 100 Eurós címlet.
Jól becsapott az kis nőcske.😢
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!