Mit csináljak, ha nagyon hiányzik a gimi?

Annyit rinyálsz a gimi miatt, hogy a mostani éveidet nem fogod élvezni, csak sírsz, végül ezek az évek fognak hiányozni...
Ne a múltban akarj élni, hanem a jelenre koncentrálj és építsd a jövődet.

Foleg a matekot
Alig vartam hogy elteljen a 4 év
Nem maga a matek, hanem az óra. Nagyon utáltam, de most bármikor visszamennék.
Hiányzik a társaság, most nincs ilyen jó. Hiányzik, hogy közel volt, nem kellett hajnalban kelnem, az épület, a szekrényem, az osztályterem, az irodalom órák. Most egyáltalán nincs irodalom órám, azt nagyon szerettem, jó is voltam belőle. Hiányzik az ofő, a tanárok. Mindig megnevettettem mindenkit, jóban voltam mindenkivel, itt meg olyan személytelen minden. Nem hiszem, hogy ez hiányozni fog, mert gimiben a jelenben is jól éreztem magam, nem vágyakoztam vissza általánosba. Annyira jól éreztem magam, most nagyon hiányzik.

Klisé lesz, mégis azt tudom mondani, idővel jobb és könnyebb lesz.
Nagy a különbség gimi és egyetem közt, sok-sok új dologgal együtt, szóval érthető, hogy így érzel.

Én is utáltam a középiskolát, jobban, mint az általános iskolát. Nekem pl. rémálmaimban se jöjjön elő. De nem vagyunk egyformák.
Amúgy meg fogadd el, hogy elmúlt, ez van. Szép emlékként őrizd meg. Néha menj vissza látogatóba, ha van pl. nyílt nap.
Ma voltam látogatóban, ott bőgtem a wcben a végén.
Akkor majd az idő segít, köszönöm

Az egyetemen miért nincsenek barátaid? Már egy szemeszter eltelt, nappalin ennyi idő alatt azért lehet kapcsolatokat kialakítani.
Magányosan érthető, hogy nem élvezetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!