Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha hiányzik az...

Mit csináljak ha hiányzik az az időszak amikor olyan helyen laktunk ahol akkoriban sok velem egykorú volt és mindig kint lógtunk de azok a barátságok évek óta megszűntek és ahol most lakunk csak öregek vannak szinte?

Figyelt kérdés
Olyan jó volt még régen lent bmxeztünk meg mit tudom én felmentem az akkori haveromhoz stb,most meg nincs ez marad a kocka életmód de már nagyon hiányzik az ami volt.Iskolába vannak barátaim de az nem olyan hogy minden nap megyünk össze vissza stb...Hogy tudnám vissza hozni ezt? 16/f

2016. dec. 7. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Sehogy. Lassan ideje felnőnöd. Holnap már úgyis a csajok fogna érdekelni, nem a haverok.
2016. dec. 7. 17:28
 2/2 A kérdező kommentje:
A barátságokat többre tartom,a nő csak arra van hogy kielégítsem a nemi vágyaimat
2016. dec. 7. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!