Aki rèszt vett cserediákprogramon, milyen volt? Jól megvoltatok, milyen programok voltak?
Figyelt kérdés
Ez a második napom Nèmetorszàgban, de a csajjal, akivep cserekapcsolatban vagyok, a talàlkozàs előtt úgy egèsz jól elbeszèlgettünk whatsappon, de aztàn ìgy èlőbe annyira nem...az èn nèmet tudàsom se az igazi azt meg kell hagyni, csak ő se kèrdez engem èn kérdezem mindenről, akkor megmondta mikor hazaèrtünk hogy mindenki menjen a sajàt szobàjàba. A suliban a projekten együtt dolgozunk de ő akkor is a baràtnőivel törődik, a szüneteket külön töltjük, èn a magyar lányokkal vagyok ő a németekkel. Csak nekem ilyen, vagy màsoknak is ilyen volt, hogy alig volt a cserediàkjàval? Vagy nektek ez hogy zajlott?#cserediàk
ma 15:38
1/1 anonim válasza:
Nekem nagyon sok cserediákom volt (5-10) plusz a testvéreimnek is voltak. Volt, hogy egyszerre több volt nálunk (akár egyszerre 4). Szóval nagyon vegyes volt, nem mindegyikkel jöttem ki jól, de rossz se volt.
Már csak egy van, akivel kb félévente beszélünk egy kicsit. A többivel nem tartom a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!