Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiatalok, milyen gyakran mész...

Fiatalok, milyen gyakran mész társaságba, programokra, bulizni?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy?
nov. 2. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Soha. Nem szeretem ezeket. 25 éves vagyok.
nov. 2. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Minden héten megyek társasozni. Bulikba nem.
nov. 2. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Mondatszerkesztést próbáljuk meg megtanulni....

Emellett kéretik definiálni a "fiatalok" szót

nov. 2. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak ha van barátom pkusz neki haverjai akkor jóformán hetente, ha nincs senkim akkor meg soha.
nov. 2. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Általában heti egyszer-kétszer; szórakozóhelyek kivételével mindenfele megyünk.

23/N

nov. 2. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A bulizás nagyon nem az én világom (összesen 3x voltam ilyenen, ebből kettő egy-egy szórakozóhely volt, és bőven elég volt ahhoz, hogy felmérjem, nagyon nem nekem való), programoknál is inkább a passzívabbakat szeretem pl.: vezetett séták, kirándulások, kirakodóvásárok, Utca Zene Fesztivál, Süllő Fesztivál (meg hasonlók). Illetve interaktívabb múzeumi programok. Ilyesfajta programok, azonban, nagyon, de nagyon ritkán jönnek csak össze, mivel nem egyedül, hanem társasággal szeretek ilyeneken részt venni, velük meg nehéz összeegyeztetni ezeket. Szóval úgy 3-4 havonta sikeredik csak egy ilyen.

Viszont a legjobb barátnőmmel nagyjából 1-1.5 havonta összehozunk egy találkát, ami tartalmas is, és sok időt töltünk olyankor egymással.

Illetve egyetemen néha pár szaktárssal elmegyünk egy kávéra együtt.

nov. 2. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Márciustól Októberig sokat bulizok, mert koncerteken dolgozom. Télen nem járok szinte sehova mert koncerteket mi nem építünk télen, a discokat meg utálom. Havonta egy- két hetente elmegyünk pár haverral beülni valahova inni valamit de azt se hajnalig, este 10-11 körül már itthon vagyok általában.

23/F

nov. 3. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!