Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél az alábbiak közül melyik a leginkább kizáró tényező számotokra a másik félben?
Nem tudok egyet.
Miért vannak ilyen kérdések, hogy valaminek feltétlen szarnak kell lennie?
Igazából 2 kivételével az összes kizáró tényező. Egyedül a káromkodás és a beltéri állattartás nem zavarna. Nő létemre bevallom sokat káromkodok én is, szóval amíg nem a nap 24 órájában káromkodik, addig nem lenne probléma. Állatokat pedig én is tartok lakásban. Van egy papagájom meg egy hörcsögöm.
24/L
Ezek közül csak egy nem zavar, a beltéri állattartás, nekem is van kettő kutyám. Viszont, ezen belül azért két dolog tud zavarni, mivel elég rendmániás vagyok: az állatszőr a kanapén, ruháimon meg úgy alapvetően a lakásban már zavar, nekem direkt nem szőrhullató fajtáim vannak (yorki és máltai selyem). Szóval annyi a feltétele, hogy ha már hullik a szőre, akkor ne engedje fel az ágyra, kanapéra. A másik pedig, ha nagytestű a kutya. Összekarcolja a karmaival a padlót, bundaszaga van stb. És iszonyat mennyiségű szőrt hullajt :D A többi állat nem zavar.
25N
Ezekből lehetetlen választani. Mondjuk úgy hogy 3 nem - öltözködés, barátok, állatok- de itt is könnyen lehet olyan szint ami igen. Pl ha az állatai után nem takarít, vagy úgy babusgatja mint egy gyereket.
A többi azonnal kizáró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!