Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél az alábbiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél az alábbiak közül melyik a leginkább kizáró tényező számotokra a másik félben?

Figyelt kérdés
Tehát ha amúgy minden passzolna, de valamelyik ezek közül kiderül, melyik az ami a leginkább esélyes hogy azonnal dugába dönti a dolgot?

2022. márc. 1. 01:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

20.

Így belegondolva - van olyan negatív tulajdonság, amit - mindkét nemre értve - elfogad a másik fél? Sokszor így papíron olyan, mintha a válasz az volna, hogy "nem". És nem csak itt a kérdésben túltolt dolgokra értve, hanem minden másra is, kivéve az ilyen "ő túl tökéletes" jellegű túlromantizált megszólalásokat.

2022. márc. 1. 12:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

21-es: persze, vannak,

pl. rendetlen. Kicsit idegesítő szokás, de persze elfogadtam. Én is az vagyok. De vannak fokozatok. Ő még jobban az. Néha bosszant, hogy nekem kell utána pakolnom. De ez van.

Vagy nem vesz részt a ház körüli munkákban, csak ha már százszor összevesztünk miatta. Tapasztalataim szerint a legtöbb férfi ilyen, van is a neten ilyen oktató videó, hogy hogy vegyük rá a férjünket a házimunkára. Mintha ő nem itt lakna, csak én. Nekem sem vet be a család mindenféle praktikákat, hogy megfőzzem a vacsorát.

Vagy bármiért szólsz, azonnal megsértődik. Már nem tudod, hogy hozz fel egy témát, ami zavar, mert akármilyen finoman próbálod tálalni, biztos, hogy sértődés lesz belőle.

Ezek nem pozitív tulajdonságok, és a hétköznapi életben bosszantó is, de együtt lehet vele élni. De az is igaz, hogy az ismerkedés szakaszában nem lehetett észrevenni.

2022. márc. 1. 12:11
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

21-es, persze, vannak. De nyilván mindenkinél máshol vannak a határok.

Pl. én is trehány disznó vagyok, tehát én baromi toleráns vagyok a másikkal, ameddig ő is trehány és ez nem lépi túl az egészségre veszélyesség, undorítóság, stb. határát.

Elfogadom azt is, hogy néha elég ügyetlen (pedig én nem vagyok az), és több tányért tört el, amióta együtt élünk, mint én egész életemben. Elfogadom, hogy bizonyos dolgokban fura és a szociális készségei sem a legtökéletesebbek, néha nem érzékeli megfelelően a határokat, bár őszintén igyekszik.

MEg vannak egyéb marhaságai, de összességében egy rendkívül jóindulatú, törekvő srác, csodás pár, aki számomra minden hibájával együtt tökéletes.

2022. márc. 1. 12:53
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Az ápolatlanság rosszabb lenne, mint az alkoholizmus?

Lol, helyben vagyunk, Magyarország!

2022. márc. 1. 20:13
 25/26 anonim ***** válasza:
31%
#24, úgy látszik hogy pl szépen nyirt hajjal fetrengeni a saját h@ny@sba az vonzóbb mint zsírossal. :D Ízlesek es pofonok. Örülök hogy nem most vagyok 20 éves
2022. márc. 1. 20:20
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Összes, kivéve állat a lakásban. (Kivéve macska, rájuk sajnos súlyosan allergiás vagyok, így kvázi vendégségbe se tudnék soha átmenni hozzá.)

A többit nem tudnám és nem is akarnám elviselni.

2022. márc. 2. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!