Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok kizáró tényező ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Ha megtudjátok, hogy a partneretek prostikal dugott gumi nélkül? Engem alapvetően nem zavar, ha előttem voltak kapcsolatai de egy hatalmas red flag lenne ha prostikal fekudt volna le.2023. júl. 13. 03:19
111/129 anonim válasza:
110. Szülj kettőt, menj férjhez, éljetek együtt 10+ évig, aztán beszéljünk újra. Nem mindig leszel te ennyire kancás.
112/129 anonim válasza:
111. Hagyjuk már a szülés témát, nem minden nő akar szülni.
Ennyire fáj, hogy szar a szexuális életed mert szült a feleséged? Te választottad, bakker 😂
113/129 anonim válasza:
112. Még fiatal vagy ezek szerint ehhez is. 90% valószínűséggel meg fog jönni a kedved a klónozódáshoz is, ha itt lesz az ideje. De azért aranyos, ahogyan 24 éves szemmel látod a világot.
114/129 anonim válasza:
113. Miért aranyos? Egyszerűen nem látom értelmét, hogy ilyen világba szüljek.
Ráadásul én a párommal akarok lenni, nem egy síró valamivel. :)
115/129 anonim válasza:
Szóval visszatérve, azóta sem értem miért kell mindenkire erőltetni a szülést.. 😒
116/129 anonim válasza:
115. Nem erőlteti rád senki a szülést, csak mondjuk neked, hogy egy 24 éves lány, akit a szülésnek még a gondolata is elriaszt, vajmi keveset ért a 40 körüli házas gyerekesek gondjaiból.
117/129 anonim válasza:
116. Hát pedig értem. Tudom milyen az elhidegülés..
118/129 anonim válasza:
117. Igaz, igaz. Mindig elfelejtem, hogy a gyakorin a 16 évesek a legtapasztaltabb párkapcsolati tanácsadók, 30 év tapasztalattal. ;)
119/129 anonim válasza:
118. Elhiszem, hogy neked ennyire savanyú a szőlő.
Picit sajnállak, jó?:)
120/129 anonim válasza:
119. Aranyos vagy, de engem igazán nem kell sajnálnod. Van egy szép feleségem, nagyon szép és okos gyerekeim, a munkámban viszonylag sikeres vagyok, alapvetően boldog életet élek. Volt, ami lehetett volna jobb az elmúlt 40 évben, de előre tekintek. Szép hátralévő életet neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!