Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges éveken keresztül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges éveken keresztül titokban tartani azt, hogy prostiként dolgozik valaki?

Figyelt kérdés
Vagy csak idő kérdése és mindig lebukás lesz a vége? Illetve, ez milyen lehet család, barátok, ismerősök szempontjából?

2023. júl. 12. 19:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nem…. Azt bántam meg hogy anyáméknak adtam sok pénzt.

Mert ÍGY nem volt értelme.

Voltak fősulis kollegínák is, nekik jó volt mert otthon nem tudták, így nem is tudták őket kihasználni a szülők.

Volt tanárnő is munkatársam…. Mert a hülye férje csinált egy hatalmas bakit, adósságot ( lecsukták)és ő azt mondta hogy kénytelen volt valamiből eltartani a 3 gyereket.

Hihetetlen volt hogy tanult értelmes nők is ezt csinálják. Persze kell hozzá egy adottság is, aki pl nem volt szép annak nem volt vendége. Vagy csak kéthetente 1 .

Akinek meg műmelle volt műszempilla, szoli, meg minden az 1 milliót keresett. Szex nélkül, masszázzsal, erotikus levezetéssel is ….

Na azt csináltam a legtovább.

Napi 3 ember eljött, volt amikor 5…. Jó időszak volt.

2023. aug. 19. 12:38
 32/33 A kérdező kommentje:
Mennyit tudtál átlagban így keresni havonta? Sikerült legalább valamit így elérni? Saját lakást vagy bármi nagyobbat? A fősulis kolleginak miért csinálták? Utána ki tudtak szállni ebből vagy sem? Csak azért kérdezem, mert számomra rettentő nehéz elképzelni azt, hogy valaki hozzászokik ahhoz, hogy hosszabb időn keresztül millió fölött keres, utána pedig úgymond bejelentett, becsületes munkával ennek az összegnek a negyedét vagy harmadát keresik meg.
2023. aug. 19. 13:00
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 évig hirdettem és soha nem buktam le. Mindig sikerült olyan partnert választani, akivel nem egy városban laktam. Egyébként a pasiknak sem volt érdeke, hogy fűnek-fának dicsekedjenek, mert akkor ők is lebuktak volna.
2023. aug. 25. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!