Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges éveken keresztül titokban tartani azt, hogy prostiként dolgozik valaki?
Régen ezt csináltam.
Arc nélkül hirdettem.
Egyszer bejelentkezett egy ürge, megbeszéltük, eljött.
Na amikor ajtót nyitottam ledöbbentem meg ő is.
Barátnőm férje volt.
Azt mondta bocsi de ezt inkább ne csináljuk és elhúzta a csíkot.
Gondolom meglepődött nagyon de én is . A kis szende minta családapa…… nem hittem volna soha.
Vagy tesóm óvodástársa volt anno…. mondta hogy ismerős vagyok neki de nem tudja hogy honnan.
Egyszer meg egy volt osztálytársam jött.
Hiába voltam arc nélkül, szerintem ezt nem lehet teljesen titokban csinálni.
Eltelt sok év, de néha úgy érzem hogy furcsán néznek rám vagy sustorognak rólam, mindig arra gondolok hogy aki most munkatársam azt lehet hogy 10 éve volt nálam csak nem emlékszem rá….
Vagy ha megbámul valaki mondjuk egy bevásárlóközpontban akkor arra gondolok hogy találkoztunk már ….
Kellemetlen. Egyszer egyöntetűen kiközösítettek egy munkahelyemről 20 emberből 18….. Ezt pedig megelőzte az hogy éppen a rossz lányokról beszélgettek páran , amikor beléptem még a végét hallottam. Nagy kuss lett, igen mintha én lettem volna a téma és utána nem beszélgettek már velem, volt aki nem köszönt, volt aki undorral nézett végig rajtam.
Tuti lebuktam csak nem tudom hogyan. Azt csináltam pesten ez meg onnan 50 km-re van.
Volt aki csak egy héten 3 szor volt, mellékállásban csinálta.
Börtönőr volt .
Egyszer mesélte h a hülye munkatársai a rosszl oldalt nézegetik meg véleményezik a csajokat, nagyon félt hogy megismerik.
Feldolgozam, bár én évekig voltam előtte pénz nélkül. Most is el lennék.
Hát fordult az életem.
Szakácsként dolgoztam ezután, illetve most tanulok egy új szakmát. Férjhez mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!