Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges éveken keresztül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges éveken keresztül titokban tartani azt, hogy prostiként dolgozik valaki?

Figyelt kérdés
Vagy csak idő kérdése és mindig lebukás lesz a vége? Illetve, ez milyen lehet család, barátok, ismerősök szempontjából?

2023. júl. 12. 19:37
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
De végül csak lebukott?
2023. júl. 12. 21:05
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
Na, aki fél a lebukástól és jól néz ki, az fényképes jelentkezést küldhet priviben, megjött a bónuszom.
2023. júl. 12. 21:42
 13/33 anonim ***** válasza:
52%

Miért ne lehetne? Csak ugye nem a saját városában kell dolgozni.

Nem kell arcos fotót kitenni. És ha van tetoválás akkor azt sem szabad láthatóvá tenni.

Bele akarsz vágni a szakmába?

😔😔

2023. júl. 13. 07:07
 14/33 anonim ***** válasza:
60%

Lehetséges.

Csak azok tudták, akiknek elmondtam.

2023. júl. 13. 07:26
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
#14 De miért lennél prosti? Miért nem mész el tanulni vagy dolgozni?
2023. júl. 13. 09:04
 16/33 anonim ***** válasza:
78%
#15 jaj mert az élet ilyen egyszerű, ugye? Nem mindenkit támogatnak a szülei, amíg tanul. Félmunkaidőben meg nem lehet annyit keresni, hogy teljesen eltarthasd magad. Akiket a szüleik pénzelnek, sose fogják megérteni a kevésbé szerencsések életútját. Van egy orosz mondás сытый голодному не товарищ, aminek az értelme “a jóllakott sosem fogja megérteni a szegényt”.
2023. júl. 13. 09:10
 17/33 anonim ***** válasza:
68%

#16 Engem sem támogattak a szüleim, és prostinak sem állhattam férfiként. Helyette küzdöttem. Tudok mutatni neked olyan agykutatót, aki biztonsági őr volt, még ő adott haza a családjának, ezért 3 évvel később fejezte be az egyetemet.

Félre ne érts, nekem semmi bajom a prostikkal, sőt. De én ha nő lennék, tuti egy gazdag csávó szeretője lennék, aki rak alám lakást, ad költőpénzt, valamennyire még szeret is, meg bevezet az élet dolgaiba. A prostiság egy kemény munka.

2023. júl. 13. 09:16
 18/33 anonim ***** válasza:
65%
#17 nekem előbb van gyomrom a prostisághoz, mint egy férfi kihasználásához. Én nem tudok érzelmeket hazudni, megjátszani, és anyagi javakat kierőszakolni. Sajnos belém ennél több gerinc szorult xd Akkor már inkább szexelek pénzért, ott legalább mindkét félnek tiszta, hogy mire megy ki a dolog.
2023. júl. 13. 12:53
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
#18 Ez amúgy rendes tőled, mármint hogy számodra az első a férfiak ki-nem-használása, második a prostitúció, harmadik meg a tanulás & munka. Egészen meghoztad a kedvem egy talihoz. Mondd csak, dolgozol még?
2023. júl. 13. 13:16
 20/33 anonim ***** válasza:
41%
Nem a harmadik a tanulás & a munka, van diplomám is, képzeld. Arról nem én tehetek, hogy ebben a nyomorult országban már a majdnem félmilliós fizummal is kb. kitörölhetem a fenekem, mert egy nyaralásra nem futja belőle. Persze vállalhatnék másodállást és bele is gebedhetnék a munkába, de akkor már inkább kamatoztatom a testi adottságaimat.
2023. júl. 13. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!