Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szeretői viszonyban valakivel hosszabb ideig úgy, hogy titokban kellett tartani a viszonyt? Meddig lehet ezt bírni?
Én jegyben járok, a lány 1 éve házas. Egyszerűen az első találkozás óta tudjuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve testileg és lelkileg is. Ezelőtt nem hittem el, hogy van ilyen és józan ésszel belegondolva még most is őrültségnek tartom. Már fél éve tart a dolog, de egyszerűen nem merjük meglépni, hogy otthagyjuk a jelenlegi életünket. Viszont teljes kínszenvedés így, hogy fél napnál többet alig tudunk egyhuzamban együtt tölteni. Összesen két alkalommal sikerült legalább egy hétvégére eltűnni úgy, hogy ne fogjon gyanút senki. Ha vele vagyok, olyankor nem számít semmi, elfelejtem az összes problémát és felhőtlenül hülyülünk vagy szerelmeskedünk. Amikor arra gondolok, hogy a férjével is lefekszik néha (nyilván muszáj neki), ordítani tudnék...
Mi a megoldás?
26F/28L
Nem. Ha hűséget fogadtam akkor tartom is. Sose fogom ezt megérteni miért jó megcsalni a másikat. Bár lehet én vagyok régimódi. Ha van f@azod megcsalni a párod akkor legyen ahhoz is hogy elé állsz és megmondod hogy neked más kell. Tudom,hogy le leszek pontozva de nem izgat. Nem bántásból de ha már házasság előtt csalod az asszonyt teljesen felesleges feleségül venni. Nem fog sokáig tartani.
23L
2 évig volt szeretőm
Teljesen egymásba bonyolódtunk mar a vegere, igy megszakítottuk a kapcsolatot, mert egyikünk sem hagyta ott a párját.
N
Voltam
4 évig
Nem buktunk le . Csak ráuntam
29N
Vállajátok fel és hagyjátok ott a régi életeteket és kezjétek az újat.
Még is mit gondolsz milesz ha nem lépitek meg??
1 évig voltam szerető, 5-6 hónapig tartottam szeretőt. Egybevágott a kettő.
Lelkileg gyilkos, én szerencsére ki tudtam lépni egy új partner miatt. Ha így érzitek, lépjetek, fiatalok vagytok a boldogtalansághoz. Hidd el, sokkal ijesztőbbnek tűnik most a helyzet, viszont ha elkezditek, minden menni fog magától, mint a karikacsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!