Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szeretői viszonyban valakivel hosszabb ideig úgy, hogy titokban kellett tartani a viszonyt? Meddig lehet ezt bírni?
Én jegyben járok, a lány 1 éve házas. Egyszerűen az első találkozás óta tudjuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve testileg és lelkileg is. Ezelőtt nem hittem el, hogy van ilyen és józan ésszel belegondolva még most is őrültségnek tartom. Már fél éve tart a dolog, de egyszerűen nem merjük meglépni, hogy otthagyjuk a jelenlegi életünket. Viszont teljes kínszenvedés így, hogy fél napnál többet alig tudunk egyhuzamban együtt tölteni. Összesen két alkalommal sikerült legalább egy hétvégére eltűnni úgy, hogy ne fogjon gyanút senki. Ha vele vagyok, olyankor nem számít semmi, elfelejtem az összes problémát és felhőtlenül hülyülünk vagy szerelmeskedünk. Amikor arra gondolok, hogy a férjével is lefekszik néha (nyilván muszáj neki), ordítani tudnék...
Mi a megoldás?
26F/28L
Ha annyira egymásnak lennétek teremtve,akkor lépnéket mindketten!Nem teszitek meg,mert gyávák vagytok és így a kényelmes!
Javaslom bontsd fel az eljegyzést,hagyd,hogy találjon a párod egy olyan férfit magának,aki tiszteli és becsüli!
9. Miért, megcsalni a másikat és nem elé állni az egyszerűbb?
Ha csalni tudtok, akkor váljatok is el. :)
Ha ennyire egymásnak vagytok teremtve ,akkor váljon el,Te is bontsd fel az eljegyzést ,és legyetek egymásé..
Mégis mit vársz?
Mi történhet?
Egyértelmű hogy nem szeretitek a párjaitokat.
Nem is egyszerűbb így ,mert nincs gyerek, közös hitel stb.
Ha nem léptek,meg is érdemlitek hogy ne legyetek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!