Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már szeretői viszonyb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szeretői viszonyban valakivel hosszabb ideig úgy, hogy titokban kellett tartani a viszonyt? Meddig lehet ezt bírni?

Figyelt kérdés

Én jegyben járok, a lány 1 éve házas. Egyszerűen az első találkozás óta tudjuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve testileg és lelkileg is. Ezelőtt nem hittem el, hogy van ilyen és józan ésszel belegondolva még most is őrültségnek tartom. Már fél éve tart a dolog, de egyszerűen nem merjük meglépni, hogy otthagyjuk a jelenlegi életünket. Viszont teljes kínszenvedés így, hogy fél napnál többet alig tudunk egyhuzamban együtt tölteni. Összesen két alkalommal sikerült legalább egy hétvégére eltűnni úgy, hogy ne fogjon gyanút senki. Ha vele vagyok, olyankor nem számít semmi, elfelejtem az összes problémát és felhőtlenül hülyülünk vagy szerelmeskedünk. Amikor arra gondolok, hogy a férjével is lefekszik néha (nyilván muszáj neki), ordítani tudnék...

Mi a megoldás?

26F/28L

2023. ápr. 1. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is van most egy szeretőm. Házas, akárcsak én. Nem kell túlgondolni a dolgot, sosem fogjuk elhagyni a családot a másikért, de jó együtt lenni.
2023. ápr. 1. 19:28
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Nekem volt szeretőm, de úgy, hogy sok ideig úgy volt, hogy már le voltunk bukva és a az akkori csajom inkább szemet hunyt efölött, tehát "legálisan" volt két nőm. Így jól hangzik, végül mégis én robbantottam fel az egészet, egy idő nem bírtam lelkileg, tudtam, hogy mindenki szenved.
2023. ápr. 1. 19:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira egymásnak lennétek teremtve,akkor lépnéket mindketten!Nem teszitek meg,mert gyávák vagytok és így a kényelmes!

Javaslom bontsd fel az eljegyzést,hagyd,hogy találjon a párod egy olyan férfit magának,aki tiszteli és becsüli!

2023. ápr. 1. 21:14
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Csak azért érzed így, mert csak a jó rész jut az egészből. Együtt élnél vele, egy idő után megunnád, ahogyan a menyasszonyodat is. A rózsaszín köd nagyon jól tudja elborítani ideiglenesen az emberek agyát. Most nálad is ez van.
2023. ápr. 2. 04:08
 15/16 anonim ***** válasza:
36%

9. Miért, megcsalni a másikat és nem elé állni az egyszerűbb?

Ha csalni tudtok, akkor váljatok is el. :)

2023. ápr. 2. 05:23
 16/16 anonim ***** válasza:
79%

Ha ennyire egymásnak vagytok teremtve ,akkor váljon el,Te is bontsd fel az eljegyzést ,és legyetek egymásé..

Mégis mit vársz?

Mi történhet?

Egyértelmű hogy nem szeretitek a párjaitokat.

Nem is egyszerűbb így ,mert nincs gyerek, közös hitel stb.

Ha nem léptek,meg is érdemlitek hogy ne legyetek boldogok.

2023. ápr. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!