Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemenyetek szinte ugyan olyan társkereső oldalról ? vagyaid.hu titokban.hu
vagyaid.hu-n fent vagyok.
Gyanús nekem ez, hogy pár naponta ugyanolyan névvel, egyből képet feltöltő profilok vannak.
Viszont beszélgettem igazi nőkkel is ott, még találka nem jött össze.
Sok a kamus ott is.
Egyetértek a kettessel, ma már szinte csak élőben lehet ismerkedni.
Nekem meg aztán pláne.
7es vagyok. Magyarszexting oldal pl.
Ahogy reggeltem, még kép nelkül voltam, már elárasztottak a kamuk. 24 eves szúzlány h én vegyem el neki, fotómodell kinézetű csaj hogy alig várja h leszopjon stb. Spk-sok ilyen, naponta 10-15. Hát erre mondtam amit mondtam. Fe más oldalak is így működnek.
Két típusú partnerkereső van.
a) A valós oldalak, Tinder, Badoo, Goldengate, Eropolis stb. de ott is rengeteg lesz a kamus, s jóval több a vadász mint a fóka.
b) A kamuoldalak, amik kaptafára készülnek. Az üzleti modelljük ugyanaz: ha nem fizetsz semmit sem tudsz csinálni az oldalon. Az előfizetés érdekében televágják kamu profilokkal és fiatal csinos lányok csakis terád várnak senki másra. Elég könnyű kiszűrni a kamuoldalakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!