Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki használta a Her nevű leszbikus társkereső alkalmazást, mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
Érdemes kipróbálni? kihalt vagy azért Budapesten lehet rajta lányokat találni?2020. jún. 28. 12:44
1/7 anonim válasza:
Korábban voltak róla kérdések, azt olvastam ott, hogy jó, csak sok a külföldi, de magyarok is akadnak rajta.
Szerintem érdemes kipróbálnod, hátha rád talál ott a szerencse!:)
2/7 anonim válasza:
Kevesen vannak rajta, hamar kifogysz a lehetséges partnerekből. Ennek ellenére nekem onnan jött össze az első randim. Érdemes több helyen is próbálkozni.
3/7 anonim válasza:
Nekem volt onnan randim és a mostani külföldi párom onnan van! Én elégedett voltam vele nagyon :) nincs rajta kamu pasi meg sok harmasozni akaro pár
4/7 anonim válasza:
Fel kell rá iratkozni, mert úgy lesznek rajta többen.
Ha társat keresel és nem numerát, akkor úgyis az számít, hogy az az egy ember rajta van-e, nem az hogy mekkora a tömeg.
Ha nincsenek sokan, nem kell temérdek sok profilt átnézni.
Veszíteni nem veszítessz vele 😊
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2020. jún. 28. 22:07
6/7 anonim válasza:
Eddig nem sok sikerrel jártam de azért próbálkozom :)
7/7 anonim válasza:
Igen használtam/használom, volt már onnan randim és aranyos ,kedves volt a lány csak nem volt meg a kémia sajnos.
Kevés a felhasználó szóval regisztráljatok drágáim ! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!