Üdv mindenkinek! Kérdésem a következő,hogy kinek mi a véleménye a Randivonal nevű társkeresőről? Ugyanis azt tapasztalom,hogy hiába vagyok tag,meg plusztag is,bárkinek is írok,nem válaszolnak vissza!!Például:5 hölgyből csak egynél láttam,hogy látta.
Az összes társkereső oldal lehúzás!
Értelme egyiknek sincs, csak dobálod bele a pénzed és nem történik semmi.
Felejtsd el ezeket.
több mint 15 társkereső portált kipróbáltam az elmúlt évek során, van amit többször is, 15-ből 12 fizetős volt valamilyen formában, rengeteg az inaktív felhasználó, a selejtek aktívak csak, ahol normálisan kinéző nők vannak és aktívak azok belül romlottak és igazából esélyed sincsen, persze 1000-ből 1 normális és biztos szóba állna veled, de kicsi az esélye, hogy téged választ.
Marad a tinder badoo bumble... ezeken a legaktívabbak, de hát olyanok is...
Aki lepontozott az menjen szépen éés regisztráljon az oldalakra és küldözgesse az sms-eket és várja a csodát nyugodtan!
Át vagytok b.... verve rendesen. Fizettek mint a katonatiszt, csorgatjátok a nyálatok a jó csajokra akik profilja mögött 80-90%-ban nincs is valódi ember. Ha meg van, akkor rohadtul nem úgy néz ki ahogy a képen és rohadtul nem téged keres!
Aki nem hiszi, íme az egyik aki ezen szedte meg magát:
Született 1970. május 24. (52 éves)
2021-ben 253,8 milliárd forintos vagyonával, az előző évhez képest 4 hellyel visszaesve, Magyarország 6. leggazdagabb üzletembere.
Segítek: ez ennyi forint: 253 800 000 000.
107 ezer évig kell a garantált bérminimumért dolgoznod hogy elérd.
Figyelj, a következőt tudom javasolni, regisztrálj be nőként 1 kamu képpel, hamar rájössz, hogy esélyed sem lesz párt találni.
ja és én is osztom #6 hozzászólását, aki lepontozott engem is valszeg még nem járt ilyen oldalon csak valami fiktív világba élhet azt hiszi ez úgy megy
Kb 15-16 éve regisztráltam én is 2-3 ilyen oldalra. Akkor még nem voltak fizetősek és gyakorlatilag ingyen lehetett ismerkedni, üzenetet küldözgetni, elérhetőséget cserélni. Még teljesen más volt az internet akkoriban. Nem mentek rá ennyire a pénzlehúzásra. De már akkor sem ment a társkeresés olyan könnyen. Csak ha durván ki voltál éhezve és durván visszavetted az igényeidet.
Akkoriban kb 1-2%-os volt a válaszadók aránya, abból pedig megint csak 1% volt aki a második üzenetre is reagált.
Lehet lepontozni... van pontom bőven, nem érdekel. De a pénzetekkel ti szórakoztok. Lottózátok el inkább, annak nagyobb az esélye mint hogy egy mai társkereső oldalon meglegyen az igazi. Ha csak kefélésre kell valaki, akkor nem a társkeresőn kell keresni.
A Tindert én nem használtam még, de egyik jó barátom nyomta keményen egy időben és a mostani párja is onnan van, most már több mint 1 éve együtt vannak. Ott nagyobb az esély ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!