Fordítót használtam a német dolgozatomnál és észrevettek egészen biztosan elvesztettem a tanárom bizalmát és a saját lelkem sem bír nyugodni esetleg valami tipp hogy nyerjem vissza a bizalmát vagy mit tegyek? ( a story lent)
Ezt nem kell annyira mellre szívni. Adott még egy esélyt, hogy javíts. Megírod, és minden rendben lesz.
Nem ír be rossz jegyet.
Minek puskázik az akinek nincs hozzá idegrendszere?
Abban már most biztos lehetsz, hogy mindenki tudni fogja. Vagy szerinted senki nem fogja megkérdezni, Pistike miért ír dolgozatot miközben mi mást csinálunk?
Az élet ilyen, inkább most tanuld meg mint később: aki csal, az könnyen lebukik. És aki egyszer lebukik, az nagyon nehezen tudja a bizalmat újra felépíteni - ha egyáltalán.
Szia!
Először is nagyon nagyon sajnálom hogy ez történt veled! Ha ilyet mondana nekem az én német tanárom helybe sírva fakadnék és hetekig nem tudnám kiheverni mert ő a kedvenc tanárom :(
Csak azt akartam mondani, hogy nagyon erős vagy, és meg tudod csinálni. Mint ahogy az első kollégánk írta, nem kell elkeseredni, adott neked lehetőséget, tudsz javítani.
Nagyon szurkolok neked.
És a dolgozat milyen lett a múltkor? Jól sikerült?
#1. válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!