Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naturista strandon mennyire gyakori a csupasz makk?
Figyelt kérdés
Hívtak haverok nudista strandra, de a makkom nekem legtöbbször fedetlen, mindig kilóg. Szerintetek igy kimenjek?2023. júl. 6. 21:55
21/43 anonim válasza:
Igaz, 20-as! Viszont én pl sokáig szégyenlős voltam a metélésem miatt. Szerencsére ez tlejesen megszűnt ahogy elkezdtem tudatosan nudizni.
A barnulásban is igazad van. Én ezért kezdtem el lecsupaszítani a cerka körül.
22/43 anonim válasza:
Nyilván kevesebben vannak azok, akik körül vannak metélve, de ez nem annyira földöntúli dolog. Olyan, mintha fel lenne húzva a fitymád. Max. amikor ott lesztek és levetkőztök meztelenre, akkor számíthatsz 1-2 vicces beszólásra, de ne vedd komolyan. Vagy kérdezd meg hogy mit érdekel téged az én farkam??
23/43 anonim válasza:
Van aki rövid fitymával születik, aztán köztudott, hogy vannak akiknek egészségügyi vagy más okból csonkítják, elfogadott dolog. Az lenne gáz, ha szándékosan húzná fel valaki és úgy mászkálna.
24/43 anonim válasza:
Én utoljára az óvodában találkoztam "vicces beszólásokkal" mások teste miatt. A testszégyenítés annyira primitív, gyerekes dolog. Különösen naturista helyen, ahol alap a másik elfogadása, soha nem találkoztam ilyesmivel.
25/43 A kérdező kommentje:
Ma voltunk haverokkal nudizni. Tényleg nem volt gáz, az egyik haverom jegyezte csak meg, hogy jó nagy a makkom. Egyébként rajtam kívül voltak többen csupasz makkal, metélt vagy hátrahúzott fitymával. Ami szembetünt, elég sok nagyfarkú volt kint. Az enyém ernyedten 12 cm, de sokaknak szerintem megvolt a 15-17 cm is lógva...
2023. júl. 9. 22:19
26/43 anonim válasza:
Aztaa, akkor jól telt a vasárnapod. Merre, melyik nudin voltatok ?
27/43 Csupasz makk válasza:
25 a legtöbben csak hátrahúzzák a fitymájukat, de idônként tényleg nehéz eldönteni, hogy csak hátrahúzták, vagy metéltek. Nekem csak 6-8 cm ernyedten, de nekem is elég nagy a makkom. Örülök, hogy jól érezted magad. A pozitív tapasztalatok alapján gondolom máskor is fogsz menni nudizni.
28/43 anonim válasza:
Vannak helyek, ahol a meleg rész el van különitve. Nudi strandon senki nem a makkodat fogja stírölni, heterók közt pláne hogy nem.
29/43 Csupasz makk válasza:
Most voltam egy osztrák naturista strandon, kb. 20 %-nak volt szabadon a makkja. A 20 % túlnyomó többségének fel volt húzva a fitymája, rajtam kívül hárman voltak metélve, de mindháromnak közvetlen a makk mögött volt a vágás. Egyszer, vagy maximum kétszer láttam élõben olyan férfit, akinek olyan sok bõrt lekaptak a farkáról, mint nekem. 23 Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki felhúzva tartja. Ha a metélés elfogadott, akkor miért ne lehetne elfogadni, ha valaki felhúzva tartja a bõrt, hogy szellõzzön a makkja?
30/43 mooti válasza:
Mindenki ugy hordja ahogy tudja és úgy néz ki ahogy szeret. Pl
Én utálom magamon a szőrt ezért folyamatosan borotválom magam. A barátnőm mondja is mindig, hogy csupaszabb vagyok mint ő. Amúgy nekem is mindig kint van a makkom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!