Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is rossz érzés volt elsőre, vaginában elélvezni?
Figyelt kérdés
Túlérzékenynek éreztem a makkom. Az utolsó pár mozgás már fájdalmas volt. És az elélvezés se esett igazán jól. Pár hónapig gumiban csináltuk, most ált át a párom a fogamzásgátlóra. Úgy is éreztem hasonlót, de sokkal gyengébben. Más is tapasztalt hasonlót?2023. máj. 28. 09:14
1/9 anonim válasza:
Nekem sem jó érzés egyáltalán punciban elmenni, nehezen is tudok. Nem olyan jó az orgazmusom úgy. Pedig a párom szed fogamzásgátlót, bármikor mehetne.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen élményem se az első, se a többi.
46F
3/9 anonim válasza:
Sose volt ilyen, imádok punciba lőni, legjobb.
5/9 anonim válasza:
Az én párom imádja, sosem panaszkodott, sőt jobbat és gyorsabban is élvez olyankor.
6/9 anonim válasza:
rossz érzés?? nekem a világ legjobb érzése punciban elmenni.
ezzel a makkfájdalom dologgal kéne valamit kezdened.
7/9 anonim válasza:
Érdemes lenne orvosilag kivizsgátatni mert ez nem normális. Nem kéne fájnia.
8/9 anonim válasza:
Nekem mindenhogyan jó , csak élvezés után érzékeny a makkom , vagyis cuninál szeretem ,ha tovább bent van tövig a szájába .
9/9 anonim válasza:
Furcsa, mert az első és az elkövetkező barátnőim puncijától mindig őrülten begyulladt a fitymám és análban pedig nem. Gumit sohasem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!