Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy mérettel hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mérettel hogy lehet rossz a szex?

Figyelt kérdés
Számomra rejtély. Ha nagy, kitölt, akkor annak jónak kell lennie.
2023. máj. 13. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy. Amikor nagy, de száraz vagy, mint a sivatag. Brrr...
2023. máj. 13. 17:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó, ha nedves a partner.
2023. máj. 13. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk úgy, hogy fáj?! és kényelmetlen a lány/nő számára? Nem az a jó szex alapja, hogy döfködsz és feszíted szét a punciját esetleg olyan mélyre hatolsz, hogy elérd a méhszájat.. de minek is tőröm magam.. Ha valaki ilyet nem tud az valószínűleg csak trollkodik.
2023. máj. 13. 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Én is a nagy farkat szeretem és eddig minden ilyen partneremmel élveztem, pont azért, mert ha csak “döfköd”, már az is kva jó érzés.

Miért kell mindig azt hinni, hogy a nagy fáj? Nem minden nőnek. Sokan kimondottan a nagyot szeretjük.

2023. máj. 13. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

🙆🙆🙆

Azta mindenit. Születési előjogokat nem követelsz a világtól?

Nekem közepes, és tudom is használni. Ez utóbbi nagyon fontos. Illetve hogy ne csak a farkadat tudd használni, a partnert pedig ne használni akard. Ezért vagyok jó a csajoknál, te meg ezért vagy szexuálisan egy nulla.

Olyan vagy, mint Eric Cartman.

2023. máj. 13. 18:28
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
#3 komolyan rólad sokszor nem tudom megállapítani, hogy nem i kabb egy magát férfinak kiadó nő vagy, mert az a gyűlölködés, amit itt napi szinten tolsz a férfiak ellen, ajnarozva a nőket, az még női szemmel is nevetséges és szánalmas.
2023. máj. 13. 18:29
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

Köszönöm kedves szavaid, jól esik, de továbbra sem vagyok nő. Már párszor leírtam, hogy férfi vagyok.

2023. máj. 13. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Ugy hogy a nők hüvelye a közhiedelemmel ellentétben nem 20+ cm. Pl a nőgyogyász is siman kitapintja kézzel a mehszájat. Még egy aprócska nő is.

Sok nőnek pont ezert már fáj ha egy olyan hosszú farok benyomja a méhét. Nekem pl bizonyos pozokban még egy átlagos is tud fájdalmat okozni.

2023. máj. 13. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

8-as, azt remélem tudod hogy a hüvely nem olyan mint egy kiürített hurka(bél/bőr) aminek a végén (elkötött rész) van a méhszáj!

Istenem, ennyi vadszüzet!

2023. máj. 13. 19:02
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha gyorstűzelő, ha nem elég kemény, ha nagyon durván görbe. Vagy ha durva, figyelmetlen az illető, illetve hiába jó a méret, ha pl nem tud/akar nyalni, mert az is fontos. Szóval ja, a nagyobb méret jó, de nem elég önmagában.
2023. máj. 13. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!