Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mérettel hogy lehet rossz a szex?
Én is a nagy farkat szeretem és eddig minden ilyen partneremmel élveztem, pont azért, mert ha csak “döfköd”, már az is kva jó érzés.
Miért kell mindig azt hinni, hogy a nagy fáj? Nem minden nőnek. Sokan kimondottan a nagyot szeretjük.
🙆🙆🙆
Azta mindenit. Születési előjogokat nem követelsz a világtól?
Nekem közepes, és tudom is használni. Ez utóbbi nagyon fontos. Illetve hogy ne csak a farkadat tudd használni, a partnert pedig ne használni akard. Ezért vagyok jó a csajoknál, te meg ezért vagy szexuálisan egy nulla.
Olyan vagy, mint Eric Cartman.
Köszönöm kedves szavaid, jól esik, de továbbra sem vagyok nő. Már párszor leírtam, hogy férfi vagyok.
Ugy hogy a nők hüvelye a közhiedelemmel ellentétben nem 20+ cm. Pl a nőgyogyász is siman kitapintja kézzel a mehszájat. Még egy aprócska nő is.
Sok nőnek pont ezert már fáj ha egy olyan hosszú farok benyomja a méhét. Nekem pl bizonyos pozokban még egy átlagos is tud fájdalmat okozni.
8-as, azt remélem tudod hogy a hüvely nem olyan mint egy kiürített hurka(bél/bőr) aminek a végén (elkötött rész) van a méhszáj!
Istenem, ennyi vadszüzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!