Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közös hitel és gyerek miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös hitel és gyerek miatt más is van úgy, hogy válni nem tud de tönkrement a kapcsolata? Ki hogy oldja meg a szexet? 43 éves férfi vagyok és nem akarok szex nélkül élni.

Figyelt kérdés
Van olyan család anya aki hasonló helyzetbe van?

2023. júl. 4. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Általában véve is jobban megéri most kilépni a házasságodból, mint később bármikor. Ahhoz, hogy a következő évtizedeket alkoholizmus, kényszerevés, stb nélkül végigcsináld, már most keress fel egy terapeutát.

Ne keress szeretőt, ha utálod a feleséged, mert el fogsz válni, ráadásul nem szépen. Prostizni menj, ha csak túl akarsz lenni ezen az életszakaszon.

Ha a házasságodat meg akarod tartani és erre képes is vagy fejben, akkor csakis házas szeretővel kezdj. Ilyet elsősorban munka és társasági életben találsz ebben az életkorban.

2023. júl. 4. 15:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Nekem a prosti idegen….

Köszönöm. Mindenkinek! egyenlőre

Nem tudunk válni de lakótársak lettünk..

Csak van egy nő hasonló helyzetbe

2023. júl. 4. 15:42
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

9

Ment a zöld pipa ,de azért ez nem ilyen egyszerű.

A kérdező egy tönkrement kapcsoltól ír, ami álltalában rossz, és toxikus is.

Ha azon a vonalon megyünk tovább hogy nem tud ebből most kilépi,a kkor logikus egy titkos szerető tartása.

Ami rossz, az rossz.

Igen ritka esetbe ismeri ezt el mind két fél probléma nélkül, és még ritkább esetben van annyi belátás hogy persze, menjél csak máshoz dugni!

Ehelyett inkább az van hogy ebből is csak feszkót generál a másik fél, ha megtudja.

Teszi ezt annak ellenére hogy nincs is szex ,és pozitív érzelem a másik felé..

2023. júl. 4. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:
#12 több ilyen nő is van, csak nem itt fogsz velük összeakadni egy anonim fórumon. S ha még lenne is, akkor is meg kell ugrani a szimpátia, vonzódás, bizalom szintjeit - pont úgy mintha két szóló ismerkedne. A félrelépőknél is ezek a kiindulási feltételek, azzal kiegészítve hogy ott a diszkréció IS (azaz nem helyette) fontos.
2023. júl. 4. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a visszony.hu-n találtam partnert, nagyon nagy a konkurencia szóval elég nehéz.
2023. júl. 4. 18:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem beszeljetek meg a nyitott hazassagot, sokkal ertelmesebb, mint csalni. Igy neki, es neked is meg van a lehetoseg a szexre ugy, hogy kozben nem aruljatok es alazzatok meg egymast. De amint lejart a hitel (vagy osszedobjatok kozosen es egybe fizetitek ki), valjatok el. Nem vagytok idosek, meg lehettek boldogok. De mint elvalt szulok gyereke mondom, hogy tartsatok meg a "jo" kapcsolatot mint szulo. Sokkal konnyebb lesz a gyerekeknek.
2023. júl. 5. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!