A gyerek születése óta tönkrement a kapcsolatunk? Más is van így?
Miért nem tudod ezt elmondani neki?
Mi a munkád, hogy jobban keresel mint a férjed?
Elmondtam ezerszer, mindig csak vita a vége meg hogy én vagyok az elviselhetetlen, teljesen mindegy mit mondok..
Multinál vagyok vezető munkakörben.
Vagy akármi van,minden ő hibájáért is én vagyok a felelős..
Pl kedden elment a gyerekkel a játszótérre, nem vitte a saját kulcsát, tudta jól pedig hogy megyek a lidl-be, én elvittem a saját kulcsom, eszembe se jutott hogy nincs náluk kulcs..
Erre engem hív hogy kizártam őket, hogy lehetek ilyen balfax, képes vagyok a saját gyerekem kizárni, rohanjak haza a kulcsokkal...
“ néha úgy érzem itt hagyom őket..”
Mármint gyerekedet is??
Akkor inkább neked van eleged belőlük nem? Vagy abszolut kölcsönös ez a férjeddel…
Igen, nekem, neki meg állítólag belőlem.
Igen, néha mind a kettőjüket itt hagynám, mert már ki vagyok az egész élettől, akkor hozza vigye ő, intézze egyedül a gyereket stb ha olyan szuperapa
Tedd össze a 2 kezed hogy ennyi a bajod. Ez én férjem szarik ránk, panzionak használ minket csak eszik, alszik itthon.
Idiota nő.
Igen, van rosszabb, ahogy le is írtam.
Alkoholista, agresszív apa mellett nőttem fel állandó rettegésben, szóval nyugodj meg tudom hogy van rosszabb,de attól hidd el az se jobb hogy kiteszed a szíved lelked és mindenért mégis te vagy a hülye..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!