A gyerek születése óta tönkrement a kapcsolatunk? Más is van így?
Nézd jól keresel,nem egy másfél szobás lakásban kell tengődnöd. Most nem vagy boldog. Tudom mivel férjed tönkretett hihetetlen számodra hogy egyedül boldogabb légy, de hidd el ennél a válás csak jobb lehet. Hisz egyedül leszel,ha főzöl senki nem fog kritizálni,ha csinálsz valamit nem azon fogsz kattogni hogy vajon most mit fogok rosszul csinálni. Munka után ledőlhetsz és élhetsz a hobbidnak és közben senki nem fog ezért leszólni és ki tudja talán megtalalod végre az igazit aki a tenyerén fog hordozni.
Anyukám is el volt nyomva ,de ő tényleg nem tudott anyagilag sem szabadulni. Most elvalt és halálosan boldog,hogy végre szabad. Nem érti miért nem vált el hamarabb utólag már látja hogy igenis tud apám nélkül élni,elintezni dolgokat és hogy önállóbb mint amit apám hitt róla.
Nem.vagy boldog akkor.minek maradni,hidd el ennél bármi jobb és a gyerekre.sincs jó hatással ha ezt látja. 7 éves koromig imádtam apámat aztán egyre inkább észrevettem mit csinál anyámmal és már én könyörögtem sírva hogy váljanak el. Egy gyereknek az nem jó ha latja hogy az anyját elnyomjak vagy fájni fog neki a látvány,vagy át veszi ezt a mintát az apjától.
Átveszi a mintát, én azt látom. Néha velem is elutasító már, megy az apja után,csak apa...persze ez lehet életkori sajátosság is, kislányok apásak, főleg ha sokat foglalkozik vele az apa. De sokszor rosszul esik. Az is baj hogy nem lépek hogy csomó mindenben benne vagyunk.
3 hét múlva mennénk 2 hetre nyaralni Törökországba, azt se akarom keresztül húzni, jelenleg megrendelt felújításban vagyunk, azt se akarom leállítani. Lehet kifogásokat keresek, nem tudom..illetve sokszor én még érzek valamit iránta,mikor ránézek és rájövök mennyire jó pasi, még mindig hatással van rám,én ezt nem tudom elengedni.
Csak lehetséges hogy magammal tolok ki, hogy 28 évesen így élek.
Most tegnap este óta hozzá sem szólok, most pedálozik, de egyelőre beszélgetni sincs kedvem vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!