Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék segíteni a...

Hogyan tudnék segíteni a fiamnak, hogy megtanulja bekötni a cipőfűzőjét?

Figyelt kérdés
Nem pici gyerek már. Szellemileg ép, de elég sok problémája van, ADHD-s és a finommotorikája is csapnivaló. A cipőjének a bekötése nem megy, akárhogy is próbálja. Ez egyre jobban dühíti őt, mert a kinézett cipői mind cipőfűzősök és elég kellemetlen, hogy az osztálytársak, tanárok, portás segítségét kell kérnie, ha esetleg kikötődik neki. Nyilván próbalok neki segíteni azzal is, hohy amibe lehet, gumis cipőfűzőt teszek, de ez sem működik mindegyiknél. Pl a tornacipőből kiesik futás közben, ha nincs rendesen bekötve.
nov. 28. 07:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A kiszolgálást és a kerülő megoldásokat kell elhagyni, akkor kénytelen lesz eltanulni a technikát. Nem tudom hány éves, de a hisztinek sem kell engedni, ha olyan korban van.
nov. 28. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves? Azért nem mindegy, hogy 8, vagy 12...
nov. 28. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakoroljatok sokat – az segíthet, ha pl. két különböző színű cipőfűzőt összecsomózol, azt fűzöd be egy cipőbe. Így a két szál jobban elkülönül, könnyebb megtanulni, melyiket mikor hova kell tenni.
nov. 28. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Az en lanyom 10. Iden vette a fardtsagot megtanulni. Igazabol ha mindene tepozaras,nem akut dolog. Most tanulta meg behajgumizni is a hajat. Sokaig tartott.:D
nov. 28. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegyél neki olyan cipöfüzöt Ami gyorsbefüzös azt nem Kell befüzni.
nov. 28. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet butaság de én magamtól jöttem rá miután láttam a Spongyabob cipőfűzős epizódot :D...
nov. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!