Milyen képességzavarra utal ha nem tudja bekötni a cipőfűzőjét?

🤣 oké.
A cipőfűzőshöz annyit reagálnék, hogy cipőboltban dolgoztam, és 12 évesen baromi sok gyerek kérte a tépőzáras cipőt.
16 évesen nem biztos hogy azért tendezetlen a ruhája, mert baja van, valószínűleg valamilyen irányzatot képvisel ami nem felel meg az ízlésednek.
4 évesen beszélni meg szobatisztának lenni nem annyira kései, nem 2 évvel későbbi legalábbis.
Tök normális hogy megvárják a szobatisztasággal azt hogy megérjenek rá. A beszéd beindulása is egyéni, talán ott volt egy kis késés, de végülis megtanultak beszélni, nem?

Káromkodás szó?
Ennek a szó összetételnek semmi értelme. Csúnya szó, vagy káromkodás. Olyan nincs hogy káromkodás szó.
A tinik káromkodnak. Ez van.
Basszameg szerintem én is sokat káromkodok felnőttként. Vagyis elnézést, sok káromkodás szót mondok.
Komolyan mondom egy bizonyos IQ alatt nem engednék internet hozzáférést. Vagy troll vagy.

az nem képesség zavar, ha sok csúnya szót mond. Csak azt mondja vissza, amit hall, meg amit tanítottak.
Ha gyerekdalok, mondókák meg mesék lennének a központban, mást is mondanának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!