Férjem meggondolta magát a második babával kapcsolatban. Hogy lehet elfogadni?
Nem beszéltük meg előre, hogy hány gyereket szeretnénk, csak annyit, hogy egyet biztosan, a másodikat majd meglátjuk. Az első gyerekünkkel szerintem nagyon jó volt a kisbabás időszak, a férjem is így gondolta, akkor mindig emlegettük jó lenne még egy. Én most is így gondolom, viszont a férjem mostanában már azt mondogatja, hogy most hogy már nagyobb a fiunk (3 éves), nem akarja az egészet újrakezdeni. Többet akar kettesben lenni, és hármasban is többmindent tudunk már végre csinálni. Ezzel egyetértek, de mégis szomorú vagyok, ha arra gondolok hogy már nem lesz több babánk.
Persze nem erőltetem, ez két ember döntése kell hogy legyen, elfogadom hogy így érez.
Korban nagyon sok időnk már nincs, mindketten a 30-as évek közepén járunk.
Volt valaki még így? Ti hogy fogadtátok el, hogy nem lesz második baba?
Mi hasonlóan vagyunk, bár még csak 2 éves a kisfiúnk. Illetve nekem hullámvölgyeim vannak a második gyerekkel kapcsolatban. Észérvek alapján jobb lenne nekünk így hármasba de nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe hogy nekem úgy lenne teljes a család két gyerekkel. Férjem az 100% biztos benne hogy nem szeretne többet. Nekem viszont nem sikerült ezt még teljesen elfogadnom.
Úgyhogy lesem én is az itteni válaszokat kinek mi lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!