Más is meggondolta már magát azzal kapcsolatban, hogy 2026-ban ismét a Tiszára szavazzon??
Mi igen és én a Talpra magyarok csoportból is kiléptünk mindhárman. Krizálni Péter megnyilvánulásait, tetteit egyáltalán nem lehet, a tanácsnál.is a többség a nyaksdnak ugrik, szóval meguntuk.
Teljesen őszintén. A párt szimpatizánsok ugyanolyan minősíthetetlenül viselkednek, pont, mint a fideszesek. Ha valaki nem ért velük egyet bármiben is, akkor már te h@lye vagy, tuti fideszes vagy és kizárólag csak nekik lehet igazuk. Szerintem ez taszító. Az EP-n ott voltunk, de már kb 2 hete úgy határoztunk, hogy ehhez a közösséghez, ilyen formában, sem szeretnénk tartozni. Magunkon kívül még 2 kb családról tudok, akik hasonló okból lemorzsolódtak mostanában. Nem kéne esetleg elgondolkodni a szimpatizánsoknak, hogy valamit nagyon elqrnak??? Így nem lehet még 1,5 millió plusz embert megnyerni.
Bocsi, de így gondolom, akár tetszik, akar nem.
Szerintem MP egyértelműen fogalmazott, hogy a kormányváltáshoz mindenkihez szükség lenne, de ha a meggyőzni kívánt emberekkel hasonlóan viselkedtek továbbra is, egyszerűen sz@rni fognak a p@fátokba. Bocsi, hogy vulgárisan fogalmazok, de ez az igazság így egyenesen.
És ha nem a Tiszára, akkor kire fogsz szavazni?
Fideszre?
DK-ra? (A Fideszt támogatod vele)
A Mihasznákra? (A Fideszt támogatod vele)
Vagy el sem mész szavazni? Azzal is a Fideszt támogatod.
" de hogy azután milyen konkrét (kézzelfogható) intézkedéseket és változtatásokat kell(ene) eszközölni a hazánk jelenlegi állapotának a feljavítására, na, arról már fingjuk sincs"
Van. Csak az M1 erről nem beszél. További jó propaganda olvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!