Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként "udvarolni" mennyire gáz?
Elkezdtem kerülgetni egy fiút, aki nagyon bejött, és sokáig szemmel láthatóan viszonozta az érdeklődést, ez adta alám a lovat, megnyíltam neki, majd ő is nekem, a végére teljesen belé szerettem. És megcsókolt. Mondtam, hogy én kapcsolatot szeretnék, és benne volt a dologban. De nekem ez volt az első csókom és túl váratlan volt, nem tudtam feldolgozni, és mondtam, hogy nekem ehhez kell egy kis idő. Viszont ő már rendkívül tapasztalt minden téren, és ahogy tudom, nem én vagyok most az egyetlen lány, aki érdekli (de a másik lány lehet, hogy csak szexkapcsolat). A csók után is egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és én eldöntöttem, találok alkalmat, hogy megcsókoljam. Ekkor kicsit ráakaszkodtam...
Egyszer csak egyik napról a másikra azt mondta, hagyjam békén. Előző nap kedvesebb volt hozzám, mint valaha, és akkor egyszerűen azt kezdte mondogatni, hogy hagyjam békén. Fiúk, ez mi? Most ez létezik, hogy egyik nap még határozottan akar, másik nap meg már egyértelműen nem? Vagy másik lány kell legyen a dologban(amit a körülmények alapján kétlek)? Vagy megszokta, hogy gyorsan jönnek az ilyen dolgok, és meggondolta magát. Vagy hirtelen túl sok lehetett belőlem?
Nem te vagy a kiválasztottja, ennyi.
Fiatal, és még az is lesz addig szeretne minél több lányit megdöngetni, neki ez a filozófiája.
Mivel te nem adtad be a derekadat először, nem is fog erőlködni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!