Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
ezt a kérdést most akartam kiírni:(
2/6 anonim válasza:
Ne innen less el módszert.
Légy önmagad az a legjobb.
Szerintem a legjobb ha random odamész.Semmit se üzenetben, "ráírással".
De ezt te érezni fogod az adott lánynál, hogy mit kéne, és hogy.
L
3/6 anonim válasza:
Nekem a fiú aki tetszik mindig szépeket mond pl. " Téged sohasem bántanálak" vagy " egy istennő vagy" meg ilyenek. És nagyon örülök neki hogy ilyen szépeket mond. Szóval szerintem te is mondj szépeket arra a lányra aki tetszik. Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Istennő vagy?
Drága gyermeken ne röhögtess, az csak a rózsaszín, ha elmúlik a köd mögé lát.
Szerintem ez már túlzás, akkor neked egy masina kell ami eláraszt szép szavakkal.
L
5/6 anonim válasza:
#3 vagyok. Nem csak az tetszik benne hogy szépeket mond. Már előtte is tetszett,amikor még hozzám se szólt.
6/6 A kérdező kommentje:
Kosszi 2-3mas
2017. febr. 22. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!