Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, létezik olyan srác a földön, aki ha elkezdene udvarolni nektek, gondolkoznátok azon, hogy kilépjetek a jelenlegi kapcsolatotokból?
Attól függ hogy mennyire vagy boldog.
Lehet h a másik adja a jófejet, de lehet h valójában nem olyan. Nem tudom érted-e.
De ha egy vadidegen elkezd neked udvarolni és ez megfordul a fejedben akkor egy pillanatyni fellángolás.
Tapasztalatból mondom. Nekem három hónap ismerettség után sikerült szétszakítanom mostmár exemet meg a pasiját.
Én egy nagyon rendes srácot hagytam el 5 Hónap után egy masikert.
Igazi lángoló vad (néha túl vad....) szerelem volt, nem rég lett vége 2,5 év után. Egy idő után sajnos minden megváltozott és egy faszparaszt lett. Született egy csodálatos kislányunk.
Bár az előző rendesebb, dolgosabb volt, nem bánom mert nem volt meg a "szikra", üres volt az egész és ezt mindketten tudtuk. És olyan érzéseket éltem meg amikről csak álmodoztam :) azzal akit elhagytam a mai napig baráti a viszonyunk.
Viszont a kislányom apukajat soha senkiert nem hagytam volna ott, tuzon-vizen át mellette lettem volna.
Szóval szerintem ez függ sokmimdentol :)
22 vagyok ne nézzetek nagyon "oregnek" mert a tini parkapcsolatokhoz írok.
Alapos megfontolás után, igen. A mostani kapcsolatomban - bár rendes a pasas, lehozná a csillagokat is az égről - nem vagyok szerelmes. Jó vele minden, de részemről nincs (és soha nem is volt) szikra.
Bunkónak tűnhetek, de ezt ő is tudja, mégis velem maradt. Úgyhogy élvezzük egymás társaságát (renegeteget beszélgetünk, viccelődünk, elmászkálunk egy csomó helyre, stb.), de ha jön valaki, aki külsőre is okés, akkor szakítani fogok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!