Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek el udvarolni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek el udvarolni egy olyan eladós csajnak, akit ma láttam először egy olyan boltban, ahová először mentem?

Figyelt kérdés

2016. júl. 6. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Mikor megkérdezi ,hogy segíthet-e , vagy ,hogy kérsz-e még valamit , akkor mondd ,hogy a telefonszámát. Írhatsz privátban is.
2016. júl. 6. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Sportboltba nem szoktam járkálni és azt sem tudom, hogy van-e párja. Nem is nagyon szoktam próbálkozni a csajoknál.
2016. júl. 6. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Akkor miért írtad ki a kérdést?
2016. júl. 6. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
hát kezdésnek, menj el abba a boltba még egyszer, és lásd meg a csajt még egyszer, aztán pedig kezdj el udvarolni neki, pl hogy megnövelte a bolt fogalmát.:D(ettől egyből értékesnek fogja magát érezni) Csak ne azt mond, hogy azért mert olyan szép(mármint a csaj), hanem azért mert jól szolgál ki..:D Ha vigyorogsz hozzá fogja tudni, hogy többet is belegondolsz a dologba, de mégse olyan amatőren, hogy "húú ez teljesen belém van bolondulva.." Aztán hívd el valahova.
2016. júl. 6. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Többször járj oda vásárolni,és kb a 10. alkalommal akár flörtölni is próbálhatsz,talán még egy-két bók is belefér.Amúgy ruha üzlet vagy egyszerű élelmiszer bolt?Mert ha ruházati akkor kérj tőle segítséget a ruha választásba,így az izlését is megtudhatod.Na meg az se baj, ha kicsit izmos alkat vagy.Sok szerencsét.😃
2016. júl. 6. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sportboltban dolgozik és arra gondoltam, hogy oda megyek majd OKJ-s képzés közepette melózni. Ő már végzett egyetemen, de nem sokkal idősebb nálam.
2016. júl. 6. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!