Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek el udvarolni egy nálam 21 évvel idosebb nonek ugy hogy ne vegye tolakodásnak?
Nem vagyok csaj, de
Csak nem belezúgtál a tanárnénibe Bazsika? :D :D :D :D
Amúgy hogy? Leginkább sehogy.
tudsz beszélni nem?
hát ne ajtóstul, hanem ésszel
nem tudom hány éves vagy, de ez a kérdés nem nyerő, aki ilyenre készül, nem igen ír ki ilyet, hogyan
a srácok szokták tudni N
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Csak nehogy te is így állj ehhez a kérdéshez, mert általában a 21 évvel idősebb nőket csak kiakarják próbálni a 20-asok, bár nem tudom hogy 20-as vagy-e, de több mindent kéne mérlegelned egy ilyen kapcsolatnál. Nagy többségében a nő megteszi helyettetek is, és vagy szakít vagy el se kezdi. Erről csak ennyit.
Jól tartod magad..(?)
Ugyan úgy mint egy fiatalnak, ez szép rajtad, amaz..
A 21 ev korkulonbseg van, amikor nem sok, de sejtem, mennyi lehetsz. Ha minden egyutt van, szex eppen lehet ebbol, de szemelyes vonzalom a minimum, hozza jon, mennyire szivbajos a no.
En nem vagyok az, de vagy bejon, vagy nem, hiaba fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!