Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lezser alak sosem fog nekem udvarolni?
Szervusz !
A kor ez esetben komoly kérdés. Ha egy gimnazistáról beszélünk akkor igen, elképzelhető hogy levetkőzi a zárkózottságát. Ha idősebb férfiról van szó az már más tészta.
Annak hogy lusta, és kibújik a felelősségek alól szerintem vajmi kevés köze van ahhoz hogy szerelmet vall e neked vagy sem.
Az effajta "vallomásokat" nem lehet kicsikarni, az is elképzelhető hogy elriasztod magadtól ha nagyon próbálod rávezetni azokra az érzésekre amiket te feltételezel.
Nem tudom mióta tart ez az állapot de fél évnél tovább nem érdemes húzni, mert hamar barátsággá szelídül egy ilyen dolog.
Neked nem kell lépéseket tenni ez ügyben ha nem vak akkor látja rajtad hogy vonzódsz hozzá, ha meg ilyen be*zari akkor nem is kell több időt rá pazarolni.
Aki nem képes felvállalni az érzelmeit, és férfiként viselkedni az az élet más területein is ilyen félénk és visszahúzódó lesz döntsd el neked alkalmas lenne e egy ilyen kapcsolat.
Természetesen ha te egy irányító típusú személy vagy akkor tökéletesen passzol a papucs a lábadra.
Remélem nem veszed sértésnek.
Bármi kérdésed lenne örömmel válaszolok rá.
Üdv : Rumcájsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!