Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még rajtam kívül olyan szerencsétlen alak, akinek 10 év próbálkozás után sem jött össze egyetlen randi sem? Sem élőben sem neten.
Itt nem feltétlenül az évek számítanak. Ha 10 év alatt 10-szer próbálkoztál, akkor az nem túl jó arány. Sokkal fontosabb az, hogy hány visszautasítást kaptál. Ha több, mint 100-at, az már elég rossz.
Gondolj bele, hogy mi az oka a sikertelenségednek? Nincs elég önbizalmad? Nem tudsz beszélgetni csajokkal? Ezen lehet segíteni, viszonylag könnyen.
Nem jó a testalkatod? Ezen is lehet változtatni kemény munkával.
Alacsony vagy és ronda az arcod? Akkor felejtsd el az előzőeket, és nyugodtan ad fel a próbálkozást, mert ilyen jegyekkel a lányok szemében selejtnek számítasz.
ez tényleg furcsa, valamit biztos nem jol csinálsz. Viszont amit az utolsó lány irt nem hülyeség. Érdemes lenne kipróbálni, hátha kiderül hol a bibi.
Van egy barátom aki hasonló cipőben volt. elkezdtük azt hogy elküldözgette mindig a netes beszélgetéseket és én elmondtam a véleményemet hogy mit csinált jol mit rosszul Hét irt furcsa dolgokat amitől nem csodálkozok hogy a lányok ezekután nem voltak rá annyira kiváncsiak, viszont utána ezen változtatott és sikerrel járt. Aztán volt hogy neki nem tetszettek mégsem a lányok volt akinek ő nem (de ez ilyen, teljesen természetes), most talán alakul neki valami amiből lehet komolyabb is.
Azért nem minden 30+ s nő kiégett és gyereket nevel. Van köztük jó pár szemrevaló egyedülálló is. Szóval ez már fail.
A másik hogy attól mert gyereke van még lehet jó feleséged, meg szerethetitek egymást. Emellett jó páran dolgoznak, és nem egy eltartó rabszolgát keresnek. Ez nem ezen múlik, fail 2.
Talán nem moziba, meg színházba kellene hordani a csajokat, hanem egy kávé vagy teára meghívni, ahol lehet beszélgetni és ahol ki tudod deríteni hogy a külsőleg való normálisság az belsőleg is létezik e?!
Párkapcsolatosdi olyan mint a lottó. sosem tudhatod mikor lesz 5ösöd rajta! így is kellene hozzáállni.
Egy szóval sem állítottam, hogy a nők 30 fölött kiégettek lennének. Mások mondták azt, hogy én kellenék kizárólag kiégett 30-on fölüli nőknek.
Egyébként nem csak színházba, vagy moziba hívtam lányokat, szerepelt már minden túrázás, tollasozás, strandröplabda, teázás, szinte minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!