Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán értelme ilyen személyiséggel próbálkozni lányoknál?
Elég lesújtó a véleményed a lányokról, és az utolsó hozzászólónak is az. Szerintem azok a fiúk gondolják, hogy a lányoknak csak a külső számít, akik maguk elég bunkók, és nem tudnak a belsőből semmit nyújtani. Szerintem nagyon sok hozzád hasonló van lányban, kapásból 6 nevet tudok említeni. Az is szimpatikus, hogy azt mondod te se a külsőségekre mész, és szeretetet szeretnél. abban, amit elmondtál egyedül az a rossz, hogy rondának titulálod magad. Mindegy, hogy igaz. ha így viselkedsz, mások is így fognak. Most lehet, hogy azt gondolod, hogy amúgy is, de legalább Te ne add alájuk a lovat.
Amúgy meg a kérdésedre nem tudok válaszolni. Egy 6 soros szöveg alapján nem mondom meg, hogy nekem bejönnél-e. De próbálkoznod? persze, hogy érdemes. Na meg úgyse tudod abbahagyni, hogy megtetsszen valaki.
"A lányoknak egyáltalán nem számít a személyiség. Inkább a külsőd miatt nem érdemes próbálkoznod, már ha tényleg olyan ronda vagy. Ronda srác ugyanis még a ronda lányoknak se kell."
Ezt úgy mondod, mintha neked nem a szép lányok tetszenének. Az, hogy valaki csúnya, nem jelenti, hogy az ízlése is "hozzá csúnyul" és ezt nem is várhatjuk el.
"Szerintem azok a fiúk gondolják, hogy a lányoknak csak a külső számít, akik maguk elég bunkók, és nem tudnak a belsőből semmit nyújtani."
Rám sok mindent mondtak már, de azt nem, h bunkó. Talán ha az lennék, lehetne egy halvány esélyem a lányoknál.
"Ezt úgy mondod, mintha neked nem a szép lányok tetszenének. Az, hogy valaki csúnya, nem jelenti, hogy az ízlése is "hozzá csúnyul" és ezt nem is várhatjuk el."
Ja, tehát nem várhatjuk el, h a csúnya lányoknak ne a jóképű pasik tetsszenek, de mi csúnya srácok meg ne is próbálkozzunk a szép lányoknál. Egyébként nekem nem a szépség számít, hanem h legyen normális a lány, de ilyen alig van, és annak a kevés normális lánynak is már rég van egy-egy magas, jóképű pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!