Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még rajtam kívül olyan szerencsétlen alak, akinek 10 év próbálkozás után sem jött össze egyetlen randi sem? Sem élőben sem neten.
Igényleadást nem nagyon értem. Tegyük fel, hogy adódna lehetőségem olyan nővel kapcsolatot kialakítani, aki egyáltalán nem vonz, sőt taszít, az működőképes kapcsolat lehetne ? Tisztességes dolog volna a részemről olyasvalakinek udvarolni, aki egyáltalán nem az esetem?
Nehéz kérdés. Eddig olyanoknál próbálkoztam akiknél volt valami ami tetszett külsőleg, illetve belsőleg is.
Egy nagy "Don Juan" nekem egyszer azt mondta az az igazi kihívás, a legnehezebb, ha olyannal próbálsz meg szexuális kapcsolatot létesíteni, aki taszít. Szerintem igaza van.
Na,akkor pár dolog:
1. Hány éves vagy?
2. Hogyan öltözködsz?
3. Milyen gyakran próbálkozol lányokkal ismerkedni?
4. Írd le az utolsó élményedet. Hogyan próbálkoztál?
Nekem is volt(van) ilyen problémám. A mai világunkban nagyon fontos az, hogy ki vagy, ha érted mire gondolok. Néha elég, ha jól tudod mutatni, hogy te vagy a főnyeremény.
Azokkal, meg akik el se mennek a randira, ne is vergődj. Már az is bunkóság ha késik valaki, nem hogy ha el se megy. Engem egyszer várattak meg, annyit is ért az illető. Hogy elszomorítsalak, az ismerkedés is nehéz, de ami utána jön, néha maga a pokol. A jó párkapcsolathoz szerencse is kell. Úgy veszem észre, ritka dolog az, hogy mindkét fél tiszta szerelemmel érezzen a másik iránt. Lehet sokan megcáfolnak majd, de Ők a szerencsések. 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!