Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kezdjek "udvarolni"?

Hogy kezdjek "udvarolni"?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az évfolyamomon, ráadásul vagy 100mre lakunk csak egymástól, de még közvetlenül sosem beszéltünk, viszont igencsak tetszik. Nekem is lenne esélyem nála (talán???) Csak nem vagyok jó az ismerkedésben és ha leégetném magam az ciki lenne. Hogy kezdjek beszélgetést?
2013. szept. 24. 19:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Gyorsan.
2013. szept. 24. 19:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Huuha, ne görcsölj annyira rá! Mondjuk könnyű ezt mondani.. Én pasi létemre is el-elszúrtam eleinte, de volt akinek ez tetszett és később jókat röhögtünk ezen, hogy mennyire elpirultam, meg milyen édesen vörös volt a fülem hegye. Tehát, tapasztalatom alapján, ha valakinek kicsit is bejössz, bakizhatsz is azért, nem fog veled szívózni, csak úgy mert jólesik neki. Na de a kérdésedre is... őő figyeled, várod a pillanatot, hogy egyedül legyen, vagy ne legyenek vele sokan, félrehívod, azt mehet is a duma. Vagy, ha mondjuk látod, hogy üldögél egyedül és van hely mellette, odaülsz. Ez a legnehezebb, közelíteni, utána minden adja magát. Keresel gyorsan egy közös témát, aztán lököd a rizsát és közben figyelsz rá, hogy figyel-e, vagy hogyan reagál. :)
2013. szept. 24. 19:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk a félrehívásnál szinte mindent felteszel 1 lapra már az elején, itt sokkal drámaibb a bukás, mint nem annyira rámenősen, de ez van!
2013. szept. 24. 19:19
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
Ha lany vagy, ne udvarolj pls. Legyen mar egy kis tartasod ...
2013. szept. 24. 19:29
 5/15 anonim válasza:
100%
Ne udvaroljunk? De ha a fiúk nem teszik meg ezt az első lépést helyettünk, akkor mégis mit csináljunk? Várjuk ölbe tett kézzel a sült galambot,vagy mi? Velem például egy-két nyomorékot leszámítva (akik tényleg rémgázak és vállalhatatlanok voltak) sosem akart ismerkedni élőben senki és már nagyon elegem van az egyedüllétből. Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya, mégsem jött még oda hozzám egy nekem tetsző/szimpatikus egyén sem.
2013. szept. 24. 20:02
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Finom noi jelek kuldeserol nem hallottatok meg? Nincs is annal szebb, mint egy hosszu-hosszu nasztanc, aminek vegen egyszeruen megtortenik, aminek meg kell tortennie.

Sokkal romantikusabb is lehetne a vilag, mint amilyen most.

2013. szept. 24. 20:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolso komizo pl mirr gondolsz?
2013. szept. 24. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:

a 7-es válaszolót kiegészíteném azzal, hogy ne legyenek TÚL finomak azok a jelek, mert mi férfiak nem feltétlenül veszünk észre - vagy félreértelmezünk - sok közeledésre szánt jelet.

Röviden csináld finoman, de úgy, hogy észre is vegye! :)

2013. szept. 24. 20:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Amikor at kell menned mogotte, finoman megerinted a hatat, egy 'bocsi' kisereteben peldaul. Amikor a szemedbe nez, 2 masodpercig tartod a szemkontaktust, utana lesutod a szemed (ha szerelmes vagy, ez osztonosen is jonni szokott). Amikor szerelmes vagy, meg az is osztonosen jon, hogy a legidiotabb poenjain is nevetsz :D

Beszelgetest kezdemenyezni, az meg nem szamit udvarlasnak. Valami semleges temaval celszeru kezdeni, iskola, tanarok, osztalytarsak, iskolai buli / rendezveny stb. Amikor mar beszelgettek, akkor erdeklodj felole, a dolgairol, es ne felj megdicserni, ha van valami olyan tulajdonsaga, ami kulonosen tetszik neked. (De ezt nem szabad tulzasba vinni.)

Kulonleges alkalmakkor keresd a szemkontaktust (koccintas utan, poharemeleskor vagy szilveszteri bulin az ujevi puszi utan). Ilyenek :)

2013. szept. 24. 20:36
 10/15 A kérdező kommentje:
Mennyire? Szemezés, vagy mire gondolsz? Én sem akarok totál kezdeméyező lenni csak rávenni h ő kezdjen.
2013. szept. 24. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!