Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy olyan férfival aki bevallotta magáról h nem egy nagy nő csábász és nem tud udvarolni és h nyuszi, és hogy sokat csalódott? Én nyomuljak? Vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 14:51
1/9 anonim válasza:
Nem kell nyomulni, sem hagyni. Egy kicsit rávezetni a dolgokra, kicsit hagyni, hogy rájöjjön a dolgokra, aztán belejön és nem kell nyomulni rá, sem segíteni :)
2/9 anonim válasza:
Hát inkább éreztesd vele, h rád nyomulhat, ha akarsz tőle valamit.
Mert az ilyenek inkább azért nyuszik, mert félnek a visszautasítástól.
3/9 A kérdező kommentje:
De már célozgattam neki h jól néz ki,meg minden félét,figyelek rá,megölelem!Mi kell még?
2010. okt. 26. 15:10
4/9 anonim válasza:
Aki így kitárulkozik az már előre kifogást keres. Nem tudom, ha nő lennék nekem nem jönne be az ilyen, egyáltalán nem férfias. Ez nem őszinteség, ez előre mentegetőzés.
7/9 anonim válasza:
Menj el vele egy este szórakozni, és véletlenül igyatok egy kicsit többet, mint kellene.
8/9 anonim válasza:
Lehet,hogy tényleg béndzsa 1 picit!
Tetszik?Akarsz tőle valamit?Akkor:
Fogd meg a farkát,smárold le,és kérdezd meg tőle,hogy szerinte ez mit jelent.
Ha akkor sem tudja,hagyd a fenébe!
9/9 anonim válasza:
annyira utálom az ilyen pasikat... én ott hagynám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!