Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak udvarolni a mai fiúk?
mert a csajok sokszor megggátolják ezt, felkínálják magukat, és ezért feleslegesnek tánik.. de még sok fiúban megvan ez a tulajdonság, és nem fog kihalni. én alapból csak ahz olyan fiúkba leszek egyáltalán SZERELMES aki ilyen, aki tiszteli a nőket, stb. és csak olyannal fogok járni akibe szerelmes is vagyok..
szóval remélem ezt sok fiú látja és nem fog kiveszni belőlük ez a tulajdonság.
csak olyan fiúba leszek szerelmes aki a levegőbe bokszol, mert megcsókolhatott, aki nem tud aludni, annyira izgul a másnapi találkozó miatt, aki úgy szeret ahogy vagoyk, aki tisztel, és kifejezi hogy szeret, de nem nyálasan. :)))
második válaszoló, a férfiak nevében köszönöm!:)
nagyon elenyésző igény van az udvarlásra...és hát az a sok negatív tapasztalat...
Ez azért még nem halt ki teljesen..Az idősebb férfiakban még benne van valamilyen szinten,hogy udvarlással hódítsanak meg egy lányt..Ezt viszont csak az esetben alkalmazzák, ha komolyabb kapcsolatot terveznének a lánnyal, nem pedig futó kalandot, mert abban az esetben az a szabály érvényes náluk,hogy ami könnyen jött, könnyen is megy..minek érte megküzdeni..
A mostani fiúk meg azért nem udvarolnak nekünk, mert ők nem abban nőttek fel,hogy ilyen módon szerezzenek meg minket és semmi értelmüket nem látják a dolognak..Inkább a legtöbben beérik azokkal, akiket könnyen megkaphatnak..
Vagy pedig párszor kedveskednek, de annyi az egész..
16/L.. de ez csak az én véleményem..
a tini fiúk már tudják hogy nem érdemes. a 20-as éveiben járó fiúk-férfiak pedig megtanulták, hogy nem érdemes.
ha tetszem a lánynak igent fog mondani, ha nem akkor udvarolhatok napestig akkor is elhajt...
17 éves koromig egy redvás wowkocka voltam, azt se nagyon tudtam kb 15 éves koromig hogy kell egyáltalán beszélgetni egy lánnyal, a számítógép megjelenésével már kevésbé szociálissá váltak az emberek!
De azóta ez megváltozott nálam! szerencsére
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!