Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem tudnak a mai fiúk...

Miért nem tudnak a mai fiúk udvarolni?

Figyelt kérdés

Annyira rossz, hogy lány létemre egy csomó helyzetben nekem kellett először lépni. A fiúk elvárják manapság, hogy a lány kezdeményezzen, udvaroljon. Miért?

Elszomorít ez a tény, mert nem vagyok egy nagyszájú típus, és ha tetszik egy fiú, én nem tudok először lépni, bármennyire is szeretnék.. Fiúk győzzetek meg az ellenkezőjéről! :) 17l

2011. júl. 9. 23:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nem csinálok mert a végén lekoppintanak a f...ba , az milyen már , hogy kedvére válogathat egy 15éves csaj mert tetszik v 100000000fiúnak. Egyszer próbálkoztam olyannal aki tetszett (de még mennyire) de lekoptatott a francba , mert hogy hát én őőő nem vok szimpi meg mit tudjam én -.-
2011. júl. 9. 23:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet úgy működik, hogy vannak a fiúk akik udvarolnak neked, de te le se szarod őket, esetleg durván visszautasítod, közben vársz a nagy őre és kérdezed magadtól mi a a faxért nem udvarol neked senki...
2011. júl. 10. 02:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"nem vagyok egy nagyszájú típus, és ha tetszik egy fiú, én nem tudok először lépni, bármennyire is szeretnék.. "

És ha egy fiú van így egy lánnyal, akkor mi van?

2011. júl. 10. 09:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos kedvesem én is próbálgatok udvarolni és lépek is csak hát igen lekoppintanak szerencse (vagy nem),hogy optimista vagyok és próbálkozok csak az zavar ha udvarolok egy csajnak és egy másik fiú kretén viccein nevet nah az felbassza az agyamat :)
2011. júl. 10. 13:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az igazság van velünk , hozzászólókkal
2011. júl. 10. 14:33
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Miért várják el a mai lányok, hogy a fiúk udvaroljanak? A nők kiharcolták az egyenjogúságot, senki nem akar már gyereket, családot, minden nő karriert akar.

Eltüntek a nemi szerepek, régen a férfiak udvaroltak a nőknek, aztán megházasodtak, a nő gyerekeket szült és vezette a háztartást. De ma már ezek szinte elfelejtett dolgok, és ennek hatására alakult így az udvarlással is.

2011. júl. 10. 17:08
 7/14 anonim válasza:
100%
Mai világban már nagyrészt a lányok válogatnak. Amikor egy srác már átesett 3-4 sikertelen próbálkozáson utána már beleun és nem fog próbálkozni többet. Még a "legcsúnyább" lánnyal szemben is bizonytalan lenne és egyben fél is az újabb kudarctól. 25 év alatti nőknek nem igazán érdemes udvarolni, vagyis a 75%-nak biztos, hogy nem. Manapság már minden eltolódott....házasság, családalapítás...stb...mind 30-on túl már. Te is 17 éves vagy, ebben a korban a csajok nagy többsége még a rossz fiúkért van oda....aztán majd egy halom csalódás után jönnek a jófiúk akik majd feleségül vesznek benneteket 30 fele, ha meg mégsem akkor vénlányok lesztek. Sajnos én sem vagyok Brad Pitt vagy hasonló kaliber, ezért voltam lerázva mindig....pedig aztán kedves, aranyos vagyok meg minden, csak manapság ez már nem ér semmit. Ti csajok nem azt nézitek, hogy belül meglegyen az összhang és vele együtt a boldogság hanem, hogy kinek milyen a haja meg milyen nadrág van rajta...stb.
2011. júl. 11. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt akartam írni, amit 09:45 írt. Ahogy az írásodból kivettem, te elvárod a fiúktól, hogy mindig ők legyenek a bátrak, ők vegyenek erőt magukon, ők vállalják a beégés kockázatát, ők kezdeményezzenek. Mindent tőlük vársz, ez a te nagy problémád. Pedig nem szabadna várnod, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Ha pasit akarsz, tegyél is érte, ne csak ülj a seggeden!

Egyébként tényleg elgondolkozhatnál azon is, hogy voltak-e már udvarlók, mert az is benne van a pakliban, hogy csak te nem veszed észre őket...

Ja, és ezeket lány létemre írom.

2011. júl. 11. 15:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát az én barátom nagyon is tudott.Bár ő 21 éves,és nem igazán tartozik a mai díszb*uzik közé a taréjával meg az anarchista felfogásával.Tudod a mai fiucskák nagyon elvannak szállva maguktól.Elvárják,hogy mi menjünk oda hozzájuk...Mikor már félórája bámul úgy mint egy idióta,és a haverjai már lökdösik akkor inkább odamegyek én,de ha nem tud megszólalni akkor puszipá.:)
2011. júl. 11. 15:10
 10/14 A kérdező kommentje:

Persze,tudom hogy vannak félénk fiúk is,és például én soha nem utasítottam el durván srácot. Csak azt nem értem,ha tetszem egy srácnak, és én léptem vele kapcsolatban ráadásul először,elmentem a fellépéseire,stb,akkor miért nem teszi meg ő a következő lépést?

Ja,és én nem kértem hogy egyenjogú legyek.. szóval ne kategorizáljunk,hogy "ti kértétek" :)

Köszönöm az eddigieket.:)

2011. júl. 12. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!