Miért mondanak ilyet, amikor nem is tudnak semmit?
Én csak akkor írok ilyet, amikor egy "regénnyel" találkozok itt a gyk-n és ez a regény arról szól, hogy az adott fiú, vagy lány milyen ronda, kövér, sárgásabbak a fogai, töredezik a haja, kicsik a körmei stb. Csupa negatív dolgot ír magáról.
Ilyenkor szoktam írni azt, hogy nézzen jobban magába és magára, mert biztos vannak szép dolgok rajta és olyan tulajdonságai, amivel értékessé válik. Csak fel kell ismerni.
Egyébként ismerősi körben többször tapasztaltam már, hogy valaki mondta, hogy pl. jaj milyen csúnya a hajam, és sokaknak pont a haja tetszett, mert gyönyörű szép, hosszú (derékig érő) és nagyon dús haja volt az illetőnek és így tovább. Szóval, ami szerintünk nem szép rajtunk, az lehet, hogy másnak tetszik.
Én azért szoktam ezt írni, hátha ezzel ösztönzöm az illetőt arra, hogy nézzen jobban magára és magába és keresse meg azokat a dolgokat, amik szépek, mert mindenkin van valami szép és mindenkiben van valami jó tulajdonság, csak fel kell ismerni:)
16/L
Azért írják ezt, mert ha jól belegondolsz nagyon elenyésző azon emberek mennyisége, akik tényleg rondák. Mindenkiben van szépség. Minden lány királylány és minden férfi herceg, csak nem mindenki veszi észre. :)
Arról nem is beszélve, hogy ha van valakin súlyfelesleg, még nem jelenti azt, hogy kövér. Egy molett nő is lehet nagyon csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!