Melyiknek higgyek? A tükörben szépnek látom magam, a saját magam által készített képeken viszont nem. De mások is szépnek mondanak. Viszont amikor a fényképeket nézem, hát, elég nehéz ezt elhinni. XD
Amikor magamról próbálok fényképet csinálni (telefonnal, vagy előre beállítva rendes géppel) többnyire nem sikerülnek jól és teljesen rondának látom magamat. Viszont a tükörben meg szépnek:D Viszonylag sokaknak tetszem, mondták is már, tehát nem csak elfogult családtagokról van szó :D Szilveszterkor odajött hozzám és kézen csókolt egy pasi (aki józan volt!:D), és arról áradozott, hogy egy igazi szépség vagyok XD És ezen kívül is még voltak furcsa esetek:D Meg egyszer egy esküvőn voltam, és a fotósnak mondtam, hogy remélem jó lesz a kép, mert rólam elég rosszak szoktak lenni. Ő meg azt mondta, hogy szerinte rólam nem igazán lehet rossz képet csinálni:D (Amúgy nő volt, szóval mégcsak nem is férfi:D)
Most akkor hihetek nekik?:D Ezek szerint én vagyok bűn rossz fotós? XD Elég szar lenne, hogy szépen kisminkelem magam, elégedetten belenézek a tükörbe erre nem is úgy nézek ki mint ahogy látom :D
Más is küszködik ilyesmi problémával?:D
Fura, de tükörben én is szebbnek látom magam. Persze nem mindig. Viszont bűnrossz képek készülnek rólam. Én mondjuk nem vagyok az a gyönyörűség, hanem csak épp nem vagyok ronda. De a képeken csak minden századik jó, azt hiszem...
Mosolygósan tükörbenézve meg egész jó a látvány, remélem életben is inkább a tükrösnek látszok. :-))
Van nekem is néhány képem, amire azt mondom hogy na jó ez egész szép lett, de a nagy többség az brr...:D És ez olyan baromi igazságtalanság. Soha nem tudom meg, hogy látnak kívülről valójában:D
Amúgy most jutott eszembe, hogy pont az említett esküvőn volt hogy öten körbeálltak hogy én vagyok az este legszebbje..hát gondoltam is magamban hogy atyaúristen xD Azért ez kicsit durva :D
Mondjuk lehet, hogy egyszerűen egy profi fotóst kéne megkérdezni, hogy mit gondol az arcunkról. Végülis ki más értene hozzá, ha nem ő? :)
nem vagy fotogén ennyi :) velem is ez van , de én már elfogadtam :D...mikor fényképezem magam akkor a tükör elé megyek és nézem h milyen fejet vágok , na mondom most úristendejólnézekkibasszus ."katt" kész is van egy röhejesen szar kép :D:D... én még azt is próbáltam hogy nézem magam a tükörben , beállitom "a fejet" és pont a tükörhöz rakom a gépet hátha...hát nem :D ugyis szar lesz :D nekem 50ből 1 jó kép születik pedig alapból elég jól nézek ki ..:D
19/L
El se hittem volna hogy ennyien vagyunk ugyanazzal a problémával:D De amúgy tényleg végül is sokat nem érünk vele ha fotón is jól mutatunk, a lényeg hogy élőben jól nézzünk ki (: Ahova meg kép kell rólunk, majd csinálunk 50 darabot, abból csak lesz egy-kettő jó xD (legalábbis nekem így szokott lenni)
Akkor hiszek az emberi véleményeknek továbbra is és inkább nem elemezgetem a képeimet:D
Csatlakozom. Épp ezen bosszankodtam a minap :)
Hobbiból fotózok, és szoktam magamat is fotózni. Hát mint ne mondjak, nincs egyszerű dolgom :S
Fogom a tükröt, belenézek, "beállítom az arcom", lefotózom magam, éééés... borzasztó :S
Az ilyen spontán képek meg... Úúúúú :S
És emellé nekem is azt mondják, hogy szép vagyok. Úgyhogy passz. Lehet hogy utál a fényképezőgépem?! :))
csatlakozom :D :D Ráadásul nekem szöke a szemöldököm, ami élöben irtó jól néz ki a szöke hajamhoz, babaarcom van... de a fényképeken..pff mintha ott kopasz lennék, nem lenne szemöldököm vagy nem is tudom. Meg a szám is teljesen normális vastagságú de keskeny, fényképeken meg mintha szám se lenne xD xD azért ez kegyetlen xD a kislányomról sokkal szebb képek készülnek :D
23/N
Nálam is ezvan.Tükörben én is szép vagyok,fotókon nem.Pedig sokan dicsérnek hogy szép vagyok.Az tény hogy nem vagyok fotogén,nagyon ritka a jl sikerült kép,de akkor az tényleg jó.:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!