Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kezdjek "udvarolni"?

Hogy kezdjek "udvarolni"?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az évfolyamomon, ráadásul vagy 100mre lakunk csak egymástól, de még közvetlenül sosem beszéltünk, viszont igencsak tetszik. Nekem is lenne esélyem nála (talán???) Csak nem vagyok jó az ismerkedésben és ha leégetném magam az ciki lenne. Hogy kezdjek beszélgetést?
2013. szept. 24. 19:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm^-^
2013. szept. 24. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:

5-os, azert mert a szerelem nem ugy alakul, hogy egy szimpatikus / neked tetszo egyen odamegy hozzad, hanem ugy, hogy megismersz valakit (akar tobb ev alatt is) es egyszercsak kialakul / atalakul szerelemme.

Volt 8 olyan evem (20-tol 28-ig), amikor en is eljartam randizni, es igazabol egyetlenegy dolgot tanultam meg belole: ami 'randival' kezdodik, abbol nem lesz hosszu / tartos kapcsolat. Ami viszont baratsagkent indult, abbol jo esellyel lehet hazassag is.

2013. szept. 24. 20:49
 13/15 anonim válasza:
Oké, van abban valami, amit mondasz (ezidáig az ún. "randis" kapcsolataim nekem is tiszavirág életűek voltak), de véleményem szerint azért valamennyi vonzalom is szükségeltetik hozzá, különben csak a megszokás miatt alakul ki az a bizonyos "szerelem". Persze azt aláírom, hogy a fellángolás a másik véglet, de nekem nem hinném, hogy lenne türelmem olyan pasinak x időn át jópofizni, aki nekem kicsit sem jön be. Nevezhettek felszínesnek/butának/gyerekesnek/stb., de egyelőre én így látom. Aztán majdcsak benő a fejem lágya az x-edik csalódást követően. Vagy sem.
2013. szept. 24. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Az elso 5 percben kiderul, hogy neked bejon-e. Ha o is erdeklodik, es te ezt ki tudod varni, hogy esetleg csak 1-2 ev mulva tortenik valami, akkor mar elmondhatod magadrol, hogy felnottel.
2013. szept. 24. 21:11
 15/15 Adammaister válasza:
Én már rávetődtem volna mert nálam a legközelebbi is 4-5 km-re van.A c kategóriásokat meg le******!Én is mindig leégettem magam ,annyira én se tudok hozzászólni mert én oda megyek és jön minden magától csak nem bír a végén válaszolni.:D
2013. okt. 7. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!