Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közös hitel és gyerek miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös hitel és gyerek miatt más is van úgy, hogy válni nem tud de tönkrement a kapcsolata? Ki hogy oldja meg a szexet? 43 éves férfi vagyok és nem akarok szex nélkül élni.

Figyelt kérdés
Van olyan család anya aki hasonló helyzetbe van?

2023. júl. 4. 12:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó kilátások.... :(!
2023. júl. 4. 12:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Viszony.hu - ott hamarabb találsz félrelépőt mint egy anonim oldalon aminek nem is a partnerkeresés a legfontosabb funkciója.
2023. júl. 4. 13:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos sok ember van így, nem te vagy az egyetlen. Vagy szeretőt tartanak, vagy masztiznak, vagy sajnos nem sajnos elválnak. Sok opció nincs. Ja a prostituált lehetőségét kihagytam.
2023. júl. 4. 13:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott házasságról beszélni?
2023. júl. 4. 13:15
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Legjobban akkor járnál ha leülnél a pároddal, vagy megpróbálnátok bevonni egy párterapot hátha meg tud valamit menteni még a házasságotokból. A gyerekeknek sem jó ha látják, érzik (mert hidd el hogy megérzik) hogy apu-anyu nem szeretik egymást, állandóan vitatkoznak, csak kényszerből vannak együtt.
2023. júl. 4. 13:18
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat...

amúgy a prosti nem opció....

Szerető lenne a megfeleő

2023. júl. 4. 13:22
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
#6 idővel jár fogsz jönni, hogy a szerető csak tüneti kezelés amivel próbálod a valódi (a házasságodban meglévő) problémát elfedni. Ettől "otthon" még nem lesz jobb, nem fogjátok jobban szeretni egymást a pároddal. A mindennapokban ugyanúgy egy boldogtalan kapcsolatba ragadsz bele.
2023. júl. 4. 13:30
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

7

Nem próbálja elfedni, konkrétan leírta hogy tönkre ment a kapcsolat, és miért vannak ennek ellenére még együtt.

2023. júl. 4. 13:40
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha így van, nem kell titkolózni, max.az ismerősök előtt, mert nyilván nem mindenki tudja, hogy ez a házasság már csak látszat. A házastárs előtt nem kell. Nem feltétlen kell beavatni részletekbe, de ha egyáltalán nem akarod, hogy tudjon róla, akkor csak magadat csapod be azzal, hogy különb vagy bármelyik megcsalónál.

Amúgy igen, hasonló helyzetben vagyok nőként és eljátszottam már korábban is a gondolattal, sőt, feküdtem már le mással. Állandó partnert nem találtam, nem adta azt a szex velük, amit vártam.

2023. júl. 4. 14:33
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
Párterápia?
2023. júl. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!