Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm hajában észrevettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hajában észrevettem valamit 1 hete, de nem mondtam neki, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Valószínű sperma volt, odajött megpuszilt, megöleltem és próbáltam megszagolni és szerintem az volt. Olyan gyomoridegem lett tőle nem tudok hozzá úgy viszonyulni meg beszélni vele mint azelött, kérdezgeti mi a baj azt mondom semmi de nem akarok hozzányúlni sem.

Sajnos nem tudom szex közben kielégíteni nem vagyok olyan vastag hogy hüvelyileg elmenjen, de azért igyekszem kielégíteni elötte mindig.

Gondolom ezt unta meg és valaki odavert neki, nem tudom mióta lehet.

Ti csajok ennyi tisztelet sincs bennetek? Más farkát beengeditek mindenhova, aztán jöttök a párotokhoz, mintha mi se történt volna?

Tudom, hogy fordítva is történik nem ez most a kérdés.

Kezdem már bemagyarázni magamnak hogy csak képzelődtem, de az eszem mást mond sajnos. Ti is csináltatok már ilyet? Lebuktatok már a spermával, szagokkal? Bevallottátok volna ha rákérdez?

2023. jún. 28. 15:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Most konkrétan minden egyes nő egyéni életútját bemutató kommentet vársz?

Ezt konkrétan a te barátnőddel kell megbeszélni, mi honnan tudhatnánk, hogy mit láttál, hogyan éltek, O mit gondol a szexuális életetekről, stb.

Ez így kisfiús hiszti.

2023. jún. 28. 15:53
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Mit általánosítasz itt öcsém?? Ha a nőd megcsalt, megcsalt. Biztosan NEM véletlen volt! DE te még azt se tudod tutira, csak gyanúsítgatod.
2023. jún. 28. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
77%

Beszélj vele, de nyugidt hangnemben. Mondd el neki, hogy mit láttál és milyen érzéseket keltett ez benned.

Lehet, hogy egy madár szarta le, de ha így bemagyarázod magadnak a spermát, akkor abból csak szakítás lehet, talán ok nélkül.

2023. jún. 28. 16:06
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Ha a szexuális dolgaitokat nem tudjátok megbeszélni, és közben még mással is szexel, akkor amugy sem ér sokat ez a "kapcsolat" szoval ne sajnáld. Nyugodtan megbeszélheted vele a problémád, ennél rosszabb ugyse lesz.
2023. jún. 28. 16:19
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Én nehezen tudom elhinni, hogy egy nő spermás hajjal mászkál, ha olyan lesz egy nőnek a haja, az első dolga szerintem, hogy kimossa, már amennyire én ismerem a női nemet.
2023. jún. 28. 16:37
 6/18 anonim ***** válasza:
29%
Nem nyaltad meg hogy biztosan sperma volt-e?
2023. jún. 28. 16:52
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
#5 Simán bele mehet úgy hogy nem veszi észre.
2023. jún. 28. 17:49
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Simán lèpj le , ha megkhurták megfogják újra , de ha nem most szexel mással akkor fog mert te is tudod tapasztalod az okot . Nem illetek össze ebből nem kell viták sem szembesités .
2023. jún. 28. 18:01
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
1x én is majdnem így buktam le
2023. jún. 28. 18:03
 10/18 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem azért ezt tisztázd! Egyelőre csak gyanúsítod. Nem biztos, hogy bevallja, de majd érezni fogod.
2023. jún. 28. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!