Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hajában észrevettem valamit 1 hete, de nem mondtam neki, mit csináljak?
Valószínű sperma volt, odajött megpuszilt, megöleltem és próbáltam megszagolni és szerintem az volt. Olyan gyomoridegem lett tőle nem tudok hozzá úgy viszonyulni meg beszélni vele mint azelött, kérdezgeti mi a baj azt mondom semmi de nem akarok hozzányúlni sem.
Sajnos nem tudom szex közben kielégíteni nem vagyok olyan vastag hogy hüvelyileg elmenjen, de azért igyekszem kielégíteni elötte mindig.
Gondolom ezt unta meg és valaki odavert neki, nem tudom mióta lehet.
Ti csajok ennyi tisztelet sincs bennetek? Más farkát beengeditek mindenhova, aztán jöttök a párotokhoz, mintha mi se történt volna?
Tudom, hogy fordítva is történik nem ez most a kérdés.
Kezdem már bemagyarázni magamnak hogy csak képzelődtem, de az eszem mást mond sajnos. Ti is csináltatok már ilyet? Lebuktatok már a spermával, szagokkal? Bevallottátok volna ha rákérdez?
Most konkrétan minden egyes nő egyéni életútját bemutató kommentet vársz?
Ezt konkrétan a te barátnőddel kell megbeszélni, mi honnan tudhatnánk, hogy mit láttál, hogyan éltek, O mit gondol a szexuális életetekről, stb.
Ez így kisfiús hiszti.
Beszélj vele, de nyugidt hangnemben. Mondd el neki, hogy mit láttál és milyen érzéseket keltett ez benned.
Lehet, hogy egy madár szarta le, de ha így bemagyarázod magadnak a spermát, akkor abból csak szakítás lehet, talán ok nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!